2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Zwarte Inloopshirts

Geplaatst op maandag 5 december 2016 op 08:23u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


 

Zoals jullie wellicht is opgevallen lopen steeds meer Jeugdteams met opvallende zwarte inloopshirts. Een initiatief van Armand van Leeuwen en zijn onderneming Walldecsolutions.

 

Voor sponsoring van een vereniging is vaak affiniteit en liefde voor de club nodig.

Armands betrokkenheid bij Brabantia komt natuurlijk van zijn twee zoons die beiden de rood blauwe kleuren van Brabantia verdedigen (Pierpaolo in onze JO17-2 en Maxi in JO15-5).

 

Daarom is dit mooie project begonnen met inloopshirts voor de teams waar zijn zoons spelen. Enthousiasme en drive bij de andere elftallen hebben er echter voor gezorgd dat er al meer dan 10 teams in het zwart lopen en we hopen dat er nog meerdere zullen volgen.

 

Een prachtig project waar we als Brabantia trots op mogen zijn.

 

Armand, bedankt.

 

Walldecsolutions is specialist in humidity & moisture resolution.

Gericht op energiezuinigheid, wooncomfort en duurzaam binnenklimaat