OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Zwarte Inloopshirts

Geplaatst op maandag 5 december 2016 op 08:23u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


 

Zoals jullie wellicht is opgevallen lopen steeds meer Jeugdteams met opvallende zwarte inloopshirts. Een initiatief van Armand van Leeuwen en zijn onderneming Walldecsolutions.

 

Voor sponsoring van een vereniging is vaak affiniteit en liefde voor de club nodig.

Armands betrokkenheid bij Brabantia komt natuurlijk van zijn twee zoons die beiden de rood blauwe kleuren van Brabantia verdedigen (Pierpaolo in onze JO17-2 en Maxi in JO15-5).

 

Daarom is dit mooie project begonnen met inloopshirts voor de teams waar zijn zoons spelen. Enthousiasme en drive bij de andere elftallen hebben er echter voor gezorgd dat er al meer dan 10 teams in het zwart lopen en we hopen dat er nog meerdere zullen volgen.

 

Een prachtig project waar we als Brabantia trots op mogen zijn.

 

Armand, bedankt.

 

Walldecsolutions is specialist in humidity & moisture resolution.

Gericht op energiezuinigheid, wooncomfort en duurzaam binnenklimaat