Winterstop veldvoetbal

Geplaatst op maandag 9 januari 2017 op 20:06u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Senioren

Vanaf maandag 19 deember tot en met maandag 9 januari zijn er geen trainingen voor senioren 3 tm 12.

Vanaf dinsdag 10 januari kan er weer getraind worden

Jeugd

Vanaf maandag 19 december tot en met zondag 8 januari zijn er geen trainingen voor de jeugdafdeling.

Maandag 9 januari beginnen de teams die op maandag en woensdag trainen weer.

Dinsdag 10 januari beginnen de teams die op dinsdag en donderdag trainen weer.

Voor alle teams zijn er op zaterdag 14 januari wedstrijden; voor de meeste teams zijn dit oefenwedstrijden als voorbereiding op de start van de voorjaarscompetitie op 21 januari.

De competitie-indelingen voor de voorjaarscompetitie, waarin ook de nieuwe teams JO9-9 en JO9-10 gaan deelnemen, worden komende week verwacht.

Voor de mini's geldt dat zaterdag 17 december de laatste training voor de winterstop is en dat de trainingen weer beginnen op zaterdag 4 februari 2017