2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Werkwijze afgelastingen veldvoetbal

Geplaatst op donderdag 14 september 2017 op 11:06u


De eerste afgelastingen van het seizoen zijn nu al een feit en daarom opnieuw het onderstaande nieuwsbericht. Geen wijzigingen ten opzichte van voorgaand jaar maar voor de nieuwelingen onder ons toch belangrijk om kennis van te nemen.

 


 

Het is weer de tijd van het jaar dat de kans op afgelastingen gaat toenemen. Om te voorkomen dat er spelers en/of ouders voor niets naar Brabantia of naar de andere vereniging gaan, om er daar achter te komen dat de training of wedstrijd niet doorgaat, bij deze de werkwijze rondom afgelastingen in het veldvoetbal voor de wedstrijden. Hierin staat het antwoord op vragen zoals "wie kan een wedstrijd afgelasten?" en "hoe worden deze medegedeeld?". Altijd handig dus om even door te lezen (en te onthouden).

 

Lees hier het document (pdf, opent in nieuw venster)

Voor de trainingen geldt dat wanneer de grasvelden afgelast zijn, alle trainingen door kunnen gaan op de beide kunstgrasvelden. Uiteraard hebben de trainende teams dan minder ruimte dan normaal, hierbij wordt verwacht dat de trainers hun trainingen hier op aanpassen. Uitzondering hierop is de donderdagavond na 20.00 uur, dan gaan alleen de trainingen van de selectie (Heren 1 en 2) door.

 

Kortom: houd de website in de gaten, de afgelastingen worden geplaatst in de vorm van een nieuwsbericht en het wedstrijdprogramma wordt waar nodig bijgewerkt. De voetbal.nl-app is hier ook handig bij. Nieuw dit seizoen is dat wedstrijden die worden afgelast in Sportlink automatisch via het twitter-account van Brabantia worden medegedeeld. Voor de personen die van twitter gebruikmaken: volgen dus, https://twitter.com/rkvvbrabantia