Werkwijze afgelastingen veldvoetbal

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 op 11:06u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Het is weer de tijd van het jaar dat de kans op afgelastingen gaat toenemen. Om te voorkomen dat er spelers en/of ouders voor niets naar Brabantia of naar de andere vereniging gaan, om er daar achter te komen dat de training of wedstrijd niet doorgaat, bij deze de werkwijze rondom afgelastingen in het veldvoetbal. Hierin staat het antwoord op vragen zoals "wie kan een wedstrijd afgelasten?" en "hoe worden deze medegedeeld?". Altijd handig dus om even door te lezen (en te onthouden).

Lees hier het document (pdf, opent in nieuw venster)

Voor de trainingen geldt dat wanneer de grasvelden afgelast zijn, alle trainingen door kunnen gaan op de beide kunstgrasvelden. Uiteraard hebben de trainende teams dan minder ruimte dan normaal, hierbij wordt verwacht dat de trainers hun trainingen hier op aanpassen.

Kortom: houd deze website in de gaten, de afgelastingen worden geplaatst in de vorm van een nieuwsbericht en het wedstrijdprogramma wordt bijgewerkt. De voetbal.nl-app is hier ook handig bij. Nieuw dit seizoen is dat wedstrijden die worden afgelast in Sportlink automatisch via het twitter-account van Brabantia worden medegedeeld. Voor de personen die van twitte gebruikmaken: volgen dus, https://twitter.com/rkvvbrabantia