Werkwijze afgelastingen veldvoetbal

Geplaatst op donderdag 14 september 2017 op 11:06u

De eerste afgelastingen van het seizoen zijn nu al een feit en daarom opnieuw het onderstaande nieuwsbericht. Geen wijzigingen ten opzichte van voorgaand jaar maar voor de nieuwelingen onder ons toch belangrijk om kennis van te nemen.

Het is weer de tijd van het jaar dat de kans op afgelastingen gaat toenemen. Om te voorkomen dat er spelers en/of ouders voor niets naar Brabantia of naar de andere vereniging gaan, om er daar achter te komen dat de training of wedstrijd niet doorgaat, bij deze de werkwijze rondom afgelastingen in het veldvoetbal voor de wedstrijden. Hierin staat het antwoord op vragen zoals "wie kan een wedstrijd afgelasten?" en "hoe worden deze medegedeeld?". Altijd handig dus om even door te lezen (en te onthouden).

Lees hier het document (pdf, opent in nieuw venster)

Voor de trainingen geldt dat wanneer de grasvelden afgelast zijn, alle trainingen door kunnen gaan op de beide kunstgrasvelden. Uiteraard hebben de trainende teams dan minder ruimte dan normaal, hierbij wordt verwacht dat de trainers hun trainingen hier op aanpassen. Uitzondering hierop is de donderdagavond na 20.00 uur, dan gaan alleen de trainingen van de selectie (Heren 1 en 2) door.

Kortom: houd de website in de gaten, de afgelastingen worden geplaatst in de vorm van een nieuwsbericht en het wedstrijdprogramma wordt waar nodig bijgewerkt. De voetbal.nl-app is hier ook handig bij. Nieuw dit seizoen is dat wedstrijden die worden afgelast in Sportlink automatisch via het twitter-account van Brabantia worden medegedeeld. Voor de personen die van twitter gebruikmaken: volgen dus, https://twitter.com/rkvvbrabantia