2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Week van de scheidsrechters: jeugdscheidsrechters!

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 op 08:01u


foto: Nick Smits, Gurhan Gucluer en Jordy Vogels op de zaterdagochtend

 

Tot en met het komend weekend is het de Week van de Scheidsrechter. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet..

 

Waardering

 

Uiteraard worden ook de verenigingen opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

 

Jeugdscheidsrechters

 

Al vele jaren hebben we bij Brabantia de beschikking over scheidsrechters die de leiding hebben over wedstrijden bij de senioren en bij de jeugd van JO12 t/m JO19; we nemen ze voor lief maar iedere week zijn deze heren weer present om er voor te zorgen dat de beide teams hun wedstrijd op een leuke manier kunnen spelen. De teams, en dan met name de trainers, van de JO8 t/m JO11 hebben echter ook het recht op een onpartijdige leidsman/vrouw. Tot zo'n jaar geleden is er van alles geprobeerd; zo werden spelers verplicht om op toerbeurt te fluiten, maar dit liep nergens op uit. Toen stonden er enkele pas 13-jarige spelers uit JO15-6 op, het leek ze wel iets om te fluiten. Na een korte aanloopperiode hebben we sinds dit seizoen een groep van zes enthousiaste jeugdspelers uit de JO15 die iedere zaterdag 1 of 2 wedstrijden leiden. Zo hebben de trainers er geen omkijken meer naar en kunnen ze zich zelf bezighouden met de wissels en de coaching.

 

Tegen deze jeugdscheidsrechters, en natuurlijk ook de andere clubscheidsrechters, zeggen wij: Scheids Bedankt! En dat er nog vele mogen volgen, want net als trainers en leiders hebben we nooit te veel scheidsrechters.