Vrijwilligers toernooien gezocht!

Geplaatst op woensdag 26 april 2017 op 15:43u

Op vier dagen in mei en juni worden wederom mooie en druk bezochte jeugdtoernooien bij Brabantia georganiseerd met deelname van de eigen jeugdteams en tegenstanders uit de buurt maar ook uit de verre omtrek van Eindhoven (Gorinchem, Breda, de Meern, Leerdam, Zaltbommel, Sittard). Het overzicht van de deelnemende teams is te vinden op Toernooien --> Deelnemende teams (http://vvbrabantia.nl/Deelnemende+teams/375)

Het toernooischema wordt op het moment samengesteld, de bekers, medailles en toernooiboekjes zijn besteld, maar zonder vrijwilligers staat de toernooicommissie er ook maar alleen voor. Daarom een oproep aan iedereen: wie heeft er zin en tijd om mee te helpen op

• zaterdag 13 mei in de ochtend bij de JO8/JO9 met onder meer deelname van alle JO8 en JO9-teams van Brabantia
  • zaterdag 13 mei in de middag bij de 7 tegen 7 JO10/JO11 met onder meer deelname van Brabantia JO11-2 t/m 6
  • zaterdag 20 mei bij de hogere JO12/JO13 met onder meer deelname van Brabantia JO13-1 en JO13-2 (3e klasse en hoger)
  • zondag 21 mei in de ochtend bij het 9 tegen 9 JO11-1-jeugd toernooi met onder meer deelname van Brabantia JO11-1 en JO11-2 (Hoofdklasse)
  • zondag 21 mei in de middag bij de lagere JO13 met onder meer deelname van Brabantia JO13-3 t/m JO13-7
  • zaterdag 3 juni bij de hogere JO15 met onder meer deelname van Brabantia JO15-1 en JO15-2 (2e klasse en hoger)

Wat kan ik dan doen als vrijwilliger?

Er zijn veel verschillende manieren waarop je de organisatie kunt ondersteunen, een greep uit de belangrijkste taken:

- veldcoördinator (je krijgt een veld toegewezen, hiervoor verzorg je het wedstrijdverloop en geef je de uitslagen van gespeelde wedstrijden door aan de organisatie)

- verwerken uitslagen gespeelde wedstrijden

- verkeersregelaar (spreekt voor zich)

- ondersteuning penaltybokaal (alleen 20 mei en 3 juni)

- ondersteuning nevenactiviteiten / voetbalspelletjes

Daarnaast kun je denken aan het houden van toezicht rondom de velden en kleedkamers. Per toernooi hebben we minimaal 10 en maximaal 15 personen nodig.

Dus mocht je je geroepen voelen om een handje te helpen bij de toernooien, laat dit dan weten via toernooien@vvbrabantia.nl of kom langs in de bestuurskamer op de zaterdag

De toernooicommissie,

John van Dorst

Mitchel Hovestad

p.s. Ouders van spelers van Brabantia in de betreffende teams: noteer de datums alvast in jullie agenda's, want je wilt dit niet missen. Bekijk de foto's van de voorgaande toernooien in de fotogalerie vereniging (zie Foto's).