Voorlopige teams jeugd seizoen 2017/2018 (30 AUG bijgewerkt)

Geplaatst op woensdag 30 augustus 2017 op 13:37u

Update 30 augustus: Het document met de voorlopige teamindelingen is bijgewerkt met afmeldingen, nieuwe inschrijvingen en enkele verschuivingen. Dit is de laatste keer dat de teamindelingen op deze manier bijgewerkt worden, verdere mutaties worden 1 op 1 doorgegeven aan spelers, ouders en trainers.

Aspirant-jeugdleden kunnen zich melden op jeugd@vvbrabantia.nl of op de zaterdagmiddag in de bestuurskamer. Voor de geboortejaren 2004, 2005, 2006, 2008, 2012 en 2013 kunnen we nog nieuwe spelers gebruiken.

Let op: we hebben nog 1 team zonder vaste trainer, de JO15-5. Wie interesse heeft kan zich melden bij het jeugdbestuur of coördinator Suzan Teklenburg

Hier is het document te vinden (pdf)

----

In het onderstaande document zijn de voorlopige teamindelingen voor de jeugdteams van het seizoen 2017/2018 te vinden. We benadrukken dat het voorlopige teamindelingen betreffen. In de maanden juli en augustus kan er nog van alles veranderen. Nieuwe leden melden zich aan, bestaande leden besluiten te stoppen. Pas medio september kan de balans worden opgemaakt en krijgen de teams hun definitieve vorm. Indien nodig maar uiterlijk voor aanvang van de beker en competitie zullen aangepaste teamindelingen worden gepubliceerd. Zoals in het document al staat aangegeven, verzoeken wij eenieder die toch nog de behoefte voelt om op- of aanmerkingen te geven op dit zorgvuldig samengestelde document te versturen naar het jeugdbestuur via jeugd@vvbrabantia.nl zodat wij deze centraal kunnen verzamelen.

Hier is het document te vinden (pdf)

Op diverse plekken kunnen nog aanvulling gebruiken in de vorm van nieuwe spelers of trainers/leiders. Zij kunnen zich melden bij de betreffende coördinator of op jeugd@vvbrabantia.nl voor meer informatie.

In de agenda van de website staat al vermeld dat de trainingen in de week van maandag 14 augustus beginnen. In verband met de vakanties hebben wij de trainers verzocht om in hun eigen team na te vragen welke spelers wel en niet aanwezig kunnen zijn bij de eerste training. Indien de trainer zelf nog op vakantie is, heeft hij de mogelijkheid om de start van de trainingen uit te stellen tot een zelf bepaalde en zelf bekend gemaakte datum.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen!