Voetbalplaatjes sorteren!

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2017 op 08:51u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Beste voetbalplaatjes verzamelaars! Hier een bericht van jullie Activiteiten Commissie.

Slecht nieuws en goed nieuws! Het slechte nieuws is, dat deze actie van de Jumbo na de ruilbeurs van 15 januari is gestopt. Jullie kunnen vanaf nu in de Jumbo winkels geen Brabantia plaatjes meer scoren. Het goede nieuws is, dat onze activiteiten commissie alle resterende plaatjes van de Jumbo heeft gekregen. We praten over ruim 500.000 plaatjes!!! Als jullie lief voor de activiteitencommissie zijn…. Dan valt er nog iets te regelen….

Er komt geen ruilbeurs bij Brabantia. We gaan het anders doen!  Lever jullie dubbele plaatjes de komende week bij Brabantia in (tijdens trainingen). Die verzamelen wij dan ook.

Aanstaande zaterdag 21 januari gaan wij alle plaatjes uitsorteren in dozen per team. Dit is van 9.00 uur tot 17.00 uur. Dan is het daarna voor iedereen fijn, om gericht de plaatjes uit te kunnen zoeken, waardoor jullie de albums alsnog sneller kunnen vullen. Dit kunnen wij niet alleen, het is een megaklus!

Bij deze een oproep van ons (AC) naar jullie allemaal. Help ons hiermee op 21 januari (al is het maar een paar uren). Aanmelden bij Koos tel. 06-23591932 of kooskarin@on.nl. Ik heb hierbij 40 mensen in gedachten. Wordt leuk en gezellig (is ook een evenement!).

Zaterdag 28 januari gaan we los!  De hele dag is er dan de gelegenheid om jullie albums compleet te maken. Niet wanhopig zoeken in alle hoeken, maar per team uitgesorteerd. Plakken maar !!!!! Ook dat wordt een leuke dag. Jullie activiteiten commissie is er dan bij, om jullie te helpen. Nogmaals, help ons mee om dit alles tot een mooi einde te brengen.

Wat levert het op???
Degenen die een album compleet maken, krijgen te maken met Brabantia in zijn volle omvang. Een hele leuke en grote vereniging. En ja…. Vele jaren later……Wat een leuke foto’s  toch !!!! Erg interessant ……..pleased  to meet you !!!!   Dit is Brabantia !!!!

Jullie Koos,  namens de AC van Brabantia