OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Voetbalplaatjes sorteren!

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2017 op 08:51u


Beste voetbalplaatjes verzamelaars! Hier een bericht van jullie Activiteiten Commissie.

 

Slecht nieuws en goed nieuws! Het slechte nieuws is, dat deze actie van de Jumbo na de ruilbeurs van 15 januari is gestopt. Jullie kunnen vanaf nu in de Jumbo winkels geen Brabantia plaatjes meer scoren. Het goede nieuws is, dat onze activiteiten commissie alle resterende plaatjes van de Jumbo heeft gekregen. We praten over ruim 500.000 plaatjes!!! Als jullie lief voor de activiteitencommissie zijn…. Dan valt er nog iets te regelen….

 

Er komt geen ruilbeurs bij Brabantia. We gaan het anders doen!  Lever jullie dubbele plaatjes de komende week bij Brabantia in (tijdens trainingen). Die verzamelen wij dan ook.

 

Aanstaande zaterdag 21 januari gaan wij alle plaatjes uitsorteren in dozen per team. Dit is van 9.00 uur tot 17.00 uur. Dan is het daarna voor iedereen fijn, om gericht de plaatjes uit te kunnen zoeken, waardoor jullie de albums alsnog sneller kunnen vullen. Dit kunnen wij niet alleen, het is een megaklus!

 

Bij deze een oproep van ons (AC) naar jullie allemaal. Help ons hiermee op 21 januari (al is het maar een paar uren). Aanmelden bij Koos tel. 06-23591932 of kooskarin@on.nl. Ik heb hierbij 40 mensen in gedachten. Wordt leuk en gezellig (is ook een evenement!).

 

Zaterdag 28 januari gaan we los!  De hele dag is er dan de gelegenheid om jullie albums compleet te maken. Niet wanhopig zoeken in alle hoeken, maar per team uitgesorteerd. Plakken maar !!!!! Ook dat wordt een leuke dag. Jullie activiteiten commissie is er dan bij, om jullie te helpen. Nogmaals, help ons mee om dit alles tot een mooi einde te brengen.

 

Wat levert het op???
Degenen die een album compleet maken, krijgen te maken met Brabantia in zijn volle omvang. Een hele leuke en grote vereniging. En ja…. Vele jaren later……Wat een leuke foto’s  toch !!!! Erg interessant ……..pleased  to meet you !!!!   Dit is Brabantia !!!!

 

Jullie Koos,  namens de AC van Brabantia