Vervolg jeugdbeker (update A-cat.)

Geplaatst op vrijdag 25 november 2016 op 09:22u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

foto: D1 (inmiddels JO13-1) won 2 seizoenen geleden nog de beker

Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden in de poule van de A-categorie jeugdteams (Brabantia JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1) gespeeld en alle deelnemende teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde! Brabantia JO13-1 wist als Hoofdklasser zelfs met 2-4 te winnen bij 3e divisionist Unitas'59 JO13-1! De loting voor de 2e ronde zal spoedig volgen. Ook voor deze teams is er geloot en wordt er geprobeerd om voor de winterstop nog te spelen.

Voor de overige teams zat de beker er al een tijdje op en is er nu geloot voor de 2e ronde. De wedstrijden zullen verspreid over de maanden december en januari gespeeld worden, afhankelijk van de competitieverplichtingen van de teams. Een kort overzicht:

Brabantia JO9-4 - Acht JO9-4

woensdag 7 december (nieuwe datum wordt gezocht)

Nuenen JO19-1 - Brabantia JO19-1

Braakhuizen JO17-4 - Brabantia JO17-3