2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Van het Fietsenrally front…

Geplaatst op dinsdag 23 mei 2017 op 16:31u


Op vaderdag, 18-06-2017 is er weer een nieuwe Brabantia’s Fietsenrally. Een gezellige fietstocht voor het hele gezin. Ook leuk als cadeautje voor je vader. Even geen voetbal maar lekker fietsen in de stiekem groenere omgeving van Eindhoven dan je zo zou denken. Maar heeft U er al aan gedacht om zich in te schrijven en mee te doen als afsluitende activiteit met het elftal. Lekker ontspannen over het seizoen nababbelen met een natje en een droogje. Lachen met de spelletjes en dingen die onderweg gebeuren.

 

Voor de prijs hoeft U het niet te laten, € 5 per persoon, een blijvend aandenken, blikje drinken, fruit en snoep voor de kleintjes. Kinderen van 0-5 jaar doen gratis mee. Inschrijfformulieren liggen bij de bar waar ze ook ingeleverd kunnen worden of bij Hans Leermakers en Ron Jansen.