VOG inleveren

Geplaatst op woensdag 8 november 2017 op 10:14u

Beste sportvrienden,

Willen degene die een VOG aangevraagd hebben en al reeds ontvangen hebben, deze inleveren bij het wedstrijdsecretariaat of mailen naar: hb@vvbrabantia.nl

Dank voor de medewerking

---

Achtergrond: alle personen die binnen de vereniging belast zijn met de zorg voor kinderen (trainers, leiders, scheidsrechters) worden sinds enkele seizoenen geacht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen om aan te tonen dat zij geen verleden hebben met misstanden op dit gebied. Dit alles in het kader van het verkrijgen van een veilig sportklimaat voor onze sportende leden. Zij krijgen per e-mail een link toegestuurd waar zij kostenloos deze VOG kunnen aanvragen met behulp van hun DigiD. Wanneer personen deze e-mail niet hebben ontvangen of moeite hebben met het aanvragen, dan kunnen deze personen zich melden bij John van Dorst op john@vvbrabantia.nl of op zaterdag op het wedstrijdsecretariaat.