2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Terugblik bijeenkomsten voor trainers/ouders 2009/2010-spelers

Geplaatst op woensdag 10 mei 2017 op 11:44u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


In verband met de overgang van het 7x7 voetbal op een half veld naar 6x6 voetbal op een kwart veld (en nog andere spelregelwijzigingen) voor de JO8 en JO9 (spelers geboren in 2009 en 2010) zijn er maandag 8 en dinsdag 9 mei twee bijeenkomsten gehouden bij Brabantia waarin uitleg is gegeven over de wijzigingen in de spelregels, hoe wij de spelers hierop willen voorbereiden voor de start van het nieuwe seizoen en welke gevolgen dit heeft voor de teamindelingen van het nieuwe seizoen 2017/2018.

 

Om de ouders van de spelers die hier direct mee te maken krijgen, maar die niet aanwezig konden zijn op deze bijeenkomsten, toch in te lichten hieronder enkele bestanden die uitgedeeld of besproken zijn op de bijeenkomsten:

- informatie vanuit de KNVB over de nieuwe spelregels in het 6x6 voetbal

- speeldagenkalender 2017/2018 (schema 12)

- de presentatie zelf

 

Voor vragen over de inhoud van de spelregels en de manier waarop wij de spelers gaan laten kennismaken met het 6 tegen 6-voetbal is Mitchel Hovestad als coördinator JO8 t/m JO11 het eerste aanspreekpunt.

 

John van Dorst, jeugdbestuur RKVV Brabantia

Mitchel Hovestad, coördinator JO8 t/m JO11