Sponsors Brabantia bij FC Eindhoven

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017 op 16:05u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Afgelopen vrijdag waren sponsors en bestuur uitgenodigd bij de wedstrijd FC Eindhoven - Fortuna Sittard. Nadat enkele weken eerder de handtekeningen waren gezet onder de samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot de jeugdafdeling, kreeg voorzitter Erik Vos (links op de foto) een gesigneerd shirt van de selectie van FC Eindhoven uitgereikt door Hoofd Jeugdopleidingen Pascal Maas (rechts op de foto).