Sponsorbijeenkomst Brabantia

Geplaatst op woensdag 17 mei 2017 op 22:02u

Op 10 mei jl. heeft er een geslaagde, maar vooral een zeer gezellige sponsorbijeenkomst plaatsgevonden bij de Blauwe Lotus in het Philips Stadion.
Gastheer en sponsor van Brabantia Peter van den Luijtgaarde van de Blauwe Lotus heeft gezorgd voor een prachtige ambiance. Een ambiance met voortreffelijk eten waarbij de sponsoren onderling onder het genot van een drankje de contacten verstevigden.
De voorzitter benadrukte in zijn welkomstoespraak het belang van deze sponsoravond voor Brabantia en hechtte waarde aan om dit uit te spreken en te delen met de 70 aanwezigen. Ook de laatste ontwikkelingen binnen Brabantia werden belicht. Het is duidelijk dat Brabantia meer is dan voetbal alleen en dat sponsoren hierin ook een belangrijke bijdrage in hebben.

Dat het een zeer geslaagde avond is geworden blijkt uit het feit dat vele sponsoren -onder aanvoering van een enthousiaste Peter Kruizinga namens de sponsorcommissie- een driejarig contract afgesloten hebben.

Onder de contractanten drie bedrijven (Plano Plastics, Brouwers Reclame en Ripstaal) die gezamenlijk de komende jaren als hoofd/shirtsponsor van het 1e elftal gaan fungeren.

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken die hebben meegewerkt aan de zeer geslaagde avond en speciaal een woord van dank aan alle sponsoren die vertrouwen hebben in Brabantia en zich daarvoor hebben uitgesproken.

Erik Vos