CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

Seizoen 2017-2018: Voorbereiding Hoofdselectie

Geplaatst op maandag 17 juli 2017 op 15:34u

Beste sportvrienden

Het Seizoen 2017-2018 staat alweer voor de deur en de eerste training is afgelopen zaterdag van start gegaan.

Onze Hoofdselectie bestaat uit de volgende trainers: Guillaume van Wilgen (Hoofdtrainer), Kenneth Cicilia (Trainer Vaandelteam), Brian Meerzorg eindverantwoordelijke Trainer Beloftes en assistent trainer Cyriel van Heemst.

Deze week wordt getraind op maandag, dinsdag en donderdag en aanvang 20.15 uur. Het gehele seizoen beogen wij om op trainingsavonden wekelijks om ca 2015 uur te starten.

Ook zijn er voor beide elftallen diverse oefenwedstrijden, zie het onderstaande en zet het in je agenda:

* Zaterdag 12 augustus, aanvang 18.00 uur        : Brabantia 1 - VV Hapert 1.

* Zaterdag 19 augustus, aanvang 18.00 uur        : Brabantia 1 - VV Wilhelmina Boys 1.

* Zondag 20 augustus, aanvang 12.00 uur          : Brabantia 2 - VV Deurne 2.

* Zaterdag 26 augustus, aanavng 18.00 uur        : VV Deurne 1 - Brabantia 1.

* Zondag 27 augustus, aanvang 12.00 uur          : VV Steensel - 1 - Brabantia 2.

* Donderdag 31 augustus, aanvang 20.00 uur    : VV Dommelen 2 - Brabantia 2.

Competitie begint het komend seizoen pas zondag 24 september 2017. Bekerwedstrijden starten aan het begin van de maand september.

Wij als Commissie Voetbalzaken wensen de staf en spelersgroep ook voor het komend seizoen veel sportief succes.

Hennie van der Gouw, Hoofd Commissie Voetbalzaken Jeugd & Senioren