Seizoen 2017-2018: Status KADER & Trainers Selectie Jeugdopleiding

Geplaatst op maandag 24 april 2017 op 13:15u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Beste sportvrienden,

Commissie Voetbalzaken is volop aan de slag om te komen tot invuling van de diverse functies rondom de Selectie Jeugdopleiding voor het Seizoen 2017-2018.

Inmiddels kunnen we de huidige status in het onderstaande in het kort alvast weergeven::

Het kader rondom de Selectie Jeugdopleiding is als volgt:

* Anjo Coppus als Hoofd Selectie Jeugdopleiding is verantwoordelijk voor de aanstelling, evaluatie en het ontwikkelen van primair alle trainers rondom de selectie-elftallen 1ste en 2e jaars en keepertrainers. Voor diverse elftallen zijn we nog op zoek naar o.a. assistent trainers en heb je interesse leg dan direct contact met Anjo Coppus.

* Frank Mollen en Hans Driesen zijn aangesteld als Coördinatoren rondom de Selectie - Jeugdopleiding en worden direct aangestuurd door Anjo Coppus. Beide functionarssen zijn verantwoordelijk voor vele randzaken rondom de Selectie - jeugdopleiding en waaronder ook het aanstellen van Team Managers en Grensrechters. Voor diverse elftallen zijn we nog op zoek naar kandidaten voor deze functies. Heb je interesse neem of contact op met Frank of Hans.

Aangestelde (Hoofd) trainers rondom de Selectie Jeugdopleiding zijn tot nu toe:

* Kenneth Cicilia als Hoofdtrainer A1 met ondersteuning van Elvis Picus en John van Bladel.

* Kadir Yildiz als Hoofdtrainer B1

Rondom de B1 nog vacature van Assistent Trainer.

* Vacature voor de functie van Trainer B2

* Robin vd Heuvel als Hoofdtrainer C1 met ondersteuning van Tim van Gameren en Chris vd Heuvel

* Rini Oomes als Trainer C2

* Raymond Ivits als Hoofdtrainer D1

Rondom de D1 nog een vacature van Assistent Trainer

* Miquel Martinez & Mariusz van Grunsven Trainers D2.

* Vacature E1

Verder zijn we nog aan de slag voor E4, F1 en F4.

Namens de Commissie Voetbalzaken