OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Schrijf je in het voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst op vrijdag 9 december 2016 op 08:47u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi, woensdag 28 december en donderdag 29 december.

 

Woensdag 28/12 10.00 - 15.00 uur JO9/JO8-teams inclusief nieuwe JO9-9 en JO9-10 (mini's 1 en 2)

Woensdag 28/12 15.00 - 20.00 uur JO11-teams

Donderdag 29/12 10.00 - 15.00 uur JO13-teams

Donderdag 29/12 15.00 - 20.00 uur JO15-teams en JO19/JO17-teams

 

Graag het komend weekend inschrijven via je trainer/leider of op het wedstrijdsecretariaat. Kosten zijn 2 euro incl. 1 consumptie.

 

De activiteitencommissie is in december druk in de weer met Sinterklaas en Kerstkienen, maar vraagt jullie aandacht voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi. Gemiddeld 240 inschrijvingen van onze jeugd. Voor dit grote evenement heeft de AC de hulp ingeroepen van de trainers/leiders van de jeugd. Voor de meeste teams zijn er namelijk nog maar 1 of 2 wedstrijden

te gaan, dus zij zullen de spelers en ouders benaderen met de vraag of jullie meedoen. Maar jullie kunnen natuurlijk ook persoonlijk inschrijven, op de zaterdagen op het wedstrijdsecretariaat.

 

Voor diegenen die nog niet weten hoe het er bij het Opa Stoker toernooi aan toe gaat: per afdeling (JO9, JO11, JO13 enz.) vindt een volledige mix van alle spelers plaats zodat er overal gelijkwaardige teams ontstaan. Deze teams krijgen bekende namen van buitenlandse competities. Met deze speciale teams wordt er een competitie gespeeld per afdeling (alleen JO19 + JO17 worden gecombineerd), waarbij het plezier van de spelers bovenaan staat!

 

Dan krijg je als toeschouwer ook echt leuke en onverwachte dingen te zien. Echt alle kids van hoog tot laag, in iedere afdeling gaan voor de bal. Geen schreeuwende ouders langs de lijn, geen wanhopige leider of trainer, gewoon lol. Wanneer je dat ziet, zie je ook dat onze jeugdspelers (alle afdelingen) onder elkaar gewoon lekker willen voetballen. Door deze speciale opzet is het ieder jaar een grote verrassing welk team met de prijs gaat lopen. En het is tussen kerst en nieuwjaar, dus wat zouden die spelers anders doen?

 

Inschrijving kan uiterlijk zaterdag 10 december, wij moeten teamindelingen maken en op basis van het aantal teams een competitie opzetten met wedstrijdschema, matrixen etc. etc. Kosten zijn slechts 2 euro inclusief een consumptiebon.

Waarom 2 euro inschrijfgeld ? Hebben we 1 keer (lang geleden) niet gedaan. 30 % Van de inschrijvers kwam niet opdagen, en alle voorbereidingen moesten ter plekke om gegooid worden…… Nooit meer !!! Wanneer er ergens iets voor betaald wordt, dan komen de meesten ook. Iedereen krijgt deze inschrijving via een consumptie terug.

 

Help ons! Graag inschrijving met 2 euro voor 11 december.

 

Bij voorbaat dank voor jullie inzet en bijdrage hierin.

 

Sportieve groeten van jullie Koosie

 

Tel. 06-23591932

Email:  koos@vvbrabantia.nl