2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Schrijf je in het voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst op vrijdag 9 december 2016 op 08:47u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi, woensdag 28 december en donderdag 29 december.

 

Woensdag 28/12 10.00 - 15.00 uur JO9/JO8-teams inclusief nieuwe JO9-9 en JO9-10 (mini's 1 en 2)

Woensdag 28/12 15.00 - 20.00 uur JO11-teams

Donderdag 29/12 10.00 - 15.00 uur JO13-teams

Donderdag 29/12 15.00 - 20.00 uur JO15-teams en JO19/JO17-teams

 

Graag het komend weekend inschrijven via je trainer/leider of op het wedstrijdsecretariaat. Kosten zijn 2 euro incl. 1 consumptie.

 

De activiteitencommissie is in december druk in de weer met Sinterklaas en Kerstkienen, maar vraagt jullie aandacht voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi. Gemiddeld 240 inschrijvingen van onze jeugd. Voor dit grote evenement heeft de AC de hulp ingeroepen van de trainers/leiders van de jeugd. Voor de meeste teams zijn er namelijk nog maar 1 of 2 wedstrijden

te gaan, dus zij zullen de spelers en ouders benaderen met de vraag of jullie meedoen. Maar jullie kunnen natuurlijk ook persoonlijk inschrijven, op de zaterdagen op het wedstrijdsecretariaat.

 

Voor diegenen die nog niet weten hoe het er bij het Opa Stoker toernooi aan toe gaat: per afdeling (JO9, JO11, JO13 enz.) vindt een volledige mix van alle spelers plaats zodat er overal gelijkwaardige teams ontstaan. Deze teams krijgen bekende namen van buitenlandse competities. Met deze speciale teams wordt er een competitie gespeeld per afdeling (alleen JO19 + JO17 worden gecombineerd), waarbij het plezier van de spelers bovenaan staat!

 

Dan krijg je als toeschouwer ook echt leuke en onverwachte dingen te zien. Echt alle kids van hoog tot laag, in iedere afdeling gaan voor de bal. Geen schreeuwende ouders langs de lijn, geen wanhopige leider of trainer, gewoon lol. Wanneer je dat ziet, zie je ook dat onze jeugdspelers (alle afdelingen) onder elkaar gewoon lekker willen voetballen. Door deze speciale opzet is het ieder jaar een grote verrassing welk team met de prijs gaat lopen. En het is tussen kerst en nieuwjaar, dus wat zouden die spelers anders doen?

 

Inschrijving kan uiterlijk zaterdag 10 december, wij moeten teamindelingen maken en op basis van het aantal teams een competitie opzetten met wedstrijdschema, matrixen etc. etc. Kosten zijn slechts 2 euro inclusief een consumptiebon.

Waarom 2 euro inschrijfgeld ? Hebben we 1 keer (lang geleden) niet gedaan. 30 % Van de inschrijvers kwam niet opdagen, en alle voorbereidingen moesten ter plekke om gegooid worden…… Nooit meer !!! Wanneer er ergens iets voor betaald wordt, dan komen de meesten ook. Iedereen krijgt deze inschrijving via een consumptie terug.

 

Help ons! Graag inschrijving met 2 euro voor 11 december.

 

Bij voorbaat dank voor jullie inzet en bijdrage hierin.

 

Sportieve groeten van jullie Koosie

 

Tel. 06-23591932

Email:  koos@vvbrabantia.nl