Schrijf je in het voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst op vrijdag 9 december 2016 op 08:47u

Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi, woensdag 28 december en donderdag 29 december.

Woensdag 28/12 10.00 - 15.00 uur JO9/JO8-teams inclusief nieuwe JO9-9 en JO9-10 (mini's 1 en 2)

Woensdag 28/12 15.00 - 20.00 uur JO11-teams

Donderdag 29/12 10.00 - 15.00 uur JO13-teams

Donderdag 29/12 15.00 - 20.00 uur JO15-teams en JO19/JO17-teams

Graag het komend weekend inschrijven via je trainer/leider of op het wedstrijdsecretariaat. Kosten zijn 2 euro incl. 1 consumptie.

De activiteitencommissie is in december druk in de weer met Sinterklaas en Kerstkienen, maar vraagt jullie aandacht voor het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi. Gemiddeld 240 inschrijvingen van onze jeugd. Voor dit grote evenement heeft de AC de hulp ingeroepen van de trainers/leiders van de jeugd. Voor de meeste teams zijn er namelijk nog maar 1 of 2 wedstrijden

te gaan, dus zij zullen de spelers en ouders benaderen met de vraag of jullie meedoen. Maar jullie kunnen natuurlijk ook persoonlijk inschrijven, op de zaterdagen op het wedstrijdsecretariaat.

Voor diegenen die nog niet weten hoe het er bij het Opa Stoker toernooi aan toe gaat: per afdeling (JO9, JO11, JO13 enz.) vindt een volledige mix van alle spelers plaats zodat er overal gelijkwaardige teams ontstaan. Deze teams krijgen bekende namen van buitenlandse competities. Met deze speciale teams wordt er een competitie gespeeld per afdeling (alleen JO19 + JO17 worden gecombineerd), waarbij het plezier van de spelers bovenaan staat!

Dan krijg je als toeschouwer ook echt leuke en onverwachte dingen te zien. Echt alle kids van hoog tot laag, in iedere afdeling gaan voor de bal. Geen schreeuwende ouders langs de lijn, geen wanhopige leider of trainer, gewoon lol. Wanneer je dat ziet, zie je ook dat onze jeugdspelers (alle afdelingen) onder elkaar gewoon lekker willen voetballen. Door deze speciale opzet is het ieder jaar een grote verrassing welk team met de prijs gaat lopen. En het is tussen kerst en nieuwjaar, dus wat zouden die spelers anders doen?

Inschrijving kan uiterlijk zaterdag 10 december, wij moeten teamindelingen maken en op basis van het aantal teams een competitie opzetten met wedstrijdschema, matrixen etc. etc. Kosten zijn slechts 2 euro inclusief een consumptiebon.

Waarom 2 euro inschrijfgeld ? Hebben we 1 keer (lang geleden) niet gedaan. 30 % Van de inschrijvers kwam niet opdagen, en alle voorbereidingen moesten ter plekke om gegooid worden…… Nooit meer !!! Wanneer er ergens iets voor betaald wordt, dan komen de meesten ook. Iedereen krijgt deze inschrijving via een consumptie terug.

Help ons! Graag inschrijving met 2 euro voor 11 december.

Bij voorbaat dank voor jullie inzet en bijdrage hierin.

Sportieve groeten van jullie Koosie

Tel. 06-23591932