Samenwerking Brabantia en FC Eindhoven bekrachtigd

Geplaatst op maandag 6 maart 2017 op 09:32u

Afgelopen vrijdag 3 maart is de samenwerking tussen de jeugdopleidingen van Brabantia en die van FC Eindhoven, de FC Eindhoven Randstad Academy, bekrachtigd. Onderdeel van de samenwerking is een nauwer contact tussen de technische jeugdcoördinatoren van de beide verenigingen. Voor aanvang van de wedstrijd FC Eindhoven - Telstar werd door voorzitter Erik Vos, hoofdbestuurslid technische zaken Hennie van der Gouw en jeugdbestuurslid John van Dorst de puntjes op de i gezet en de overeenkomst ondertekend. Namens FC Eindhoven waren technisch manager Harm van Veldhoven, hoofd jeugdopleidingen Pascal Maas en facilitair manager Monique Bruynaers aanwezig. Thijs Franssen maakte enkele foto's en de taart smaakte goed: