2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Samenwerking Brabantia en FC Eindhoven bekrachtigd

Geplaatst op maandag 6 maart 2017 op 09:32u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Afgelopen vrijdag 3 maart is de samenwerking tussen de jeugdopleidingen van Brabantia en die van FC Eindhoven, de FC Eindhoven Randstad Academy, bekrachtigd. Onderdeel van de samenwerking is een nauwer contact tussen de technische jeugdcoördinatoren van de beide verenigingen. Voor aanvang van de wedstrijd FC Eindhoven - Telstar werd door voorzitter Erik Vos, hoofdbestuurslid technische zaken Hennie van der Gouw en jeugdbestuurslid John van Dorst de puntjes op de i gezet en de overeenkomst ondertekend. Namens FC Eindhoven waren technisch manager Harm van Veldhoven, hoofd jeugdopleidingen Pascal Maas en facilitair manager Monique Bruynaers aanwezig. Thijs Franssen maakte enkele foto's en de taart smaakte goed:

 

[Afbeelding]

 

[Afbeelding]

 

[Afbeelding]

 

[Afbeelding]

 

[Afbeelding]

 

[Afbeelding]