2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Samen naar een Veiliger Sportklimaat. UW MENING GEVRAAGD!!

Geplaatst op donderdag 1 december 2016 op 10:11u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


 

De KNVB heeft o.a. in samenwerking met Brabantia een actieplan genaamd "Samen naar een Veiliger Sportklimaat" geintroduceerd. Volgens dat plan werken KNVB, NOC/NSF en de verenigingen samen om gewenst (sportief) gedrag in de sport te stimuleren en ongewenst gedrag aan te pakken.

 

De KNVB wil nu een tussentijdse mening krijgen of het beleid al vruchten afwerpt. Daarom wordt een ieder die betrokken is bij Brabantia gevraagd de vragenlijst in te vullen

 

Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter? Laat het weten via het invullen van de vragenlijst via https://regis.nocnsf.nl/vereniging/meting/invullen/cb7d3b11-aebc-4f70-97ff-5c004379ba4d voor 28-12-2016