SCHRIJF JE IN VOOR NEYMAR JR’S FIVE BIJ BRABANTIA

Geplaatst op donderdag 18 mei 2017 op 17:06u

Neymar Jr’s Five is het wereldwijde 5-tegen-5 voetbaltoernooi van de sterspeler van Barcelona met meer dan 70.000 voetballers uit 53 landen. Jij kunt je nu met vrienden kosteloos inschrijven voor de Nederlandse kwalificaties.

Eén van de Nederlandse kwalificatietoernooien is op zondag 11 juni bij RKVV Brabantia in Eindhoven.

Alle voetballers tussen de 16 en 25 jaar kunnen zich inschrijven met een team. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers. Je mag zelf het team samenstellen, dat hoeven geen officiële competitieteams te zijn.

De winnaar gaat naar Brazilië en neemt het op tegen Neymar en zijn vrienden

Dit jaar zijn er in Nederland vijf kwalificatietoernooien:

• Zaterdag 27 mei Rotterdam        Excelsior Rotterdam
  • Zondag 28 mei    Arnhem            Voetbalvereniging SML Arnhem
  • Zaterdag 3 juni    Amsterdam       Footy
  • Zaterdag 10 juni  Groningen        Indoor Soccer Centre Groningen
  • Zondag 11 juni    Eindhoven        RKVV Brabantia

De 32 beste teams plaatsen zich voor de Nederlandse finale op zondag 18 juni in Utrecht. Het winnende team gaat naar de World Final bij Neymar in Brazilië.

Stel nu jouw team samen met je vrienden en schrijf je nu in via www.neymarjrsfive.com/nl/nl