Ruimte voor nieuwe jeugdspelers + vacatures jeugd

Geplaatst op maandag 25 september 2017 op 08:56u

Een update van de verschillende vacatures binnen de jeugdafdeling:

Aanvulling teams

Voor de volgende geboortejaren kunnen wij op het moment nog nieuwe spelers gebruiken:

- 2004 (JO15 / 1e jaars C)

- 2005 (JO13 / 2e jaars D)

- 2006 (JO12 / 1e jaars D)

- 2012 en 2013 (mini's) - mits vader/moeder trainer wordt

Voor overige jaren geldt een wachtlijst.

Begeleiding teams

Op de meeste teams hebben wij voldoende en passende begeleiding, er zijn echter altijd teams waarbij het ons niet gelukt is om dit te verzorgen. Op het moment zoeken wij trainers/leiders voor de volgende teams:

- Brabantia JO15-5 (training maandag en woensdag 18.45 - 20.00 uur, wedstrijden zaterdagmiddag)

Mocht je interesse hebben in het trainen of op zaterdag begeleiden van één van de bovenstaande teams, dan kun je je melden bij leden van het jeugdbestuur of bij één van de coördinatoren Mitchel Hovestad (JO8 t/m JO11) of Suzan Teklenburg (JO12 t/m JO19) of een e-mail sturen naar jeugd@vvbrabantia.nl

Coördinator pupillenscheidsrechters

Inmiddels hebben we een groep van 7 enthousiaste pupillenscheidsrechters die wekelijks hun wedstrijden fluiten in de JO8 t/m JO11. Deze jongens gaan in het najaar een KNVB-cursus volgen om de spelregels nog beter toe te kunnen passen en verder te komen in het leerproces tot scheidsrechter. Hierbij hoort ook begeleiding rondom wedstrijden en beoordeling van gefloten wedstrijden. Wie heeft er op de zaterdagochtend (aanvang wedstrijden 09.15 uur en 10.15 uur) tijd en zin om deze jeugdige scheidsrechters verder te helpen? Meld je bij John van Dorst 06-28732585 of john@vvbrabantia.nl of kom op de zaterdagochtend langs in de bestuurskamer voor meer informatie.

Ondersteuning uit-toernooien

Ieder seizoen ontvangen wij zeer veel uitnodigingen van andere verenigingen voor de toernooien die zij organiseren aan het einde van het seizoen. Deze moeten in kaart worden gebracht en onder de aandacht worden gebracht van de trainers van de individuele teams, zodat zij daar een keuze in kunnen maken. De inschrijvingen dienen dan weer geplaatst te worden bij de organiserende vereniging, met bijbehorende opvolging van bevestigde of afgewezen verzoeken tot inschrijving. Betreft een functie die volledig vanuit thuis via e-mail uitgevoerd kan worden en vergt slechts 2 uur tijd per week. Meld je op uit-toernooien@vvbrabantia.nl of kom op de zaterdag langs in de bestuurskamer.

Ondersteuning thuis-toernooien (toernooicommissie)

De toernooien van Brabantia zijn ieder jaar een groot succes en dat willen we graag zo houden. De harde kern van de organisatie inclusief de begeleiding op de zaterdagen is al meerdere jaren gelijk, maar aanvulling en dan met name vanuit personen die relatief nieuw zijn bij de vereniging is altijd welkom! Heb je ideeën over de tthuis-toernooien, wil je meehelpen in de coördinatie (versturen uitnodigingen en opvolging reacties andere verenigingen) of in de organisatie (op de toernooidagen) meld je dan op toernooien@vvbrabantia.nl of kom op de zaterdag langs in de bestuurskamer.