OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Praatavond voor trainers op 1 december

Geplaatst op maandag 21 november 2016 op 11:39u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Donderdag 1 december staat de eerste praatavond voor trainers van Brabantia gepland. Alle trainers zijn welkom bij deze eerste van drie praatsessies waarin we de jeugdopleiding verder vorm gaan geven. De avond zal om 20:30 beginnen in de achterste ruimte van de kantine. We streven naar een eindtijd van 22:00. Het thema van de praatavond is het nieuw op te zetten selectiebeleid binnen de jeugdopleiding vanaf de JO12. Trainers van Brabantia die aan deze avond deel willen nemen kunnen een mail sturen naar hoofd opleiding, Anjo Coppus op a.copppus@vvbrabantia.nl. Een ontvangen agenda zal dan de inschrijving bevestigen.

 

Sportieve groeten,

 

Anjo Coppus

 

[Afbeelding]

 

Hoofd opleiding vv Brabantia | a.coppus@vvbrabantia.nl | +31 6 144 119 24