2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Praatavond voor trainers op 1 december

Geplaatst op maandag 21 november 2016 op 11:39u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Donderdag 1 december staat de eerste praatavond voor trainers van Brabantia gepland. Alle trainers zijn welkom bij deze eerste van drie praatsessies waarin we de jeugdopleiding verder vorm gaan geven. De avond zal om 20:30 beginnen in de achterste ruimte van de kantine. We streven naar een eindtijd van 22:00. Het thema van de praatavond is het nieuw op te zetten selectiebeleid binnen de jeugdopleiding vanaf de JO12. Trainers van Brabantia die aan deze avond deel willen nemen kunnen een mail sturen naar hoofd opleiding, Anjo Coppus op a.copppus@vvbrabantia.nl. Een ontvangen agenda zal dan de inschrijving bevestigen.

 

Sportieve groeten,

 

Anjo Coppus

 

[Afbeelding]

 

Hoofd opleiding vv Brabantia | a.coppus@vvbrabantia.nl | +31 6 144 119 24