PIET VAN KRAAIJ ERELID

Geplaatst op zondag 8 januari 2017 op 14:15u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Op de druk bezochte en zeer gezellige nieuwjaarsreceptie is Piet van Kraaij benoemd tot erelid van vv Brabantia. Na zijn voetbalcarriere, met 10 jaar in het eerste elftal, heeft Piet zich op allerlei fronten ingezet voor Brabantia. Op dit moment heeft hij zitting in het Seniorenbestuur en Hoofdbestuur. Piet is een echte Strijpse Kraaij en Brabantiaan. Hij was zichtbaar trots op deze onderscheiding.

Daarnaast werden Ton Koppen en Chris van de Heuvel benoemd tot lid van verdienste. Voor deze vrijwilligers geldt ook dat zij zich jarenlang (en nu nog) zich verdienstelijk hebben gemaakt voor Brabantia.

Ook hebben we diverse jubilarissen in het zonnetje gezet:

John van Dorst - 25 jaar lid

Herman Imming - 50 jaar lid

Jan Olfers - 60 jaar lid

Ben Lucassen - 70 jaar lid

Ondanks het slechte weer waren zij allemaal aanwezig op Herman na.

Namens het bestuur nogmaals iedereen gefeliciteerd.

[Afbeelding]