2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

PIET VAN KRAAIJ ERELID

Geplaatst op zondag 8 januari 2017 op 14:15u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Op de druk bezochte en zeer gezellige nieuwjaarsreceptie is Piet van Kraaij benoemd tot erelid van vv Brabantia. Na zijn voetbalcarriere, met 10 jaar in het eerste elftal, heeft Piet zich op allerlei fronten ingezet voor Brabantia. Op dit moment heeft hij zitting in het Seniorenbestuur en Hoofdbestuur. Piet is een echte Strijpse Kraaij en Brabantiaan. Hij was zichtbaar trots op deze onderscheiding.

 

Daarnaast werden Ton Koppen en Chris van de Heuvel benoemd tot lid van verdienste. Voor deze vrijwilligers geldt ook dat zij zich jarenlang (en nu nog) zich verdienstelijk hebben gemaakt voor Brabantia.

 

Ook hebben we diverse jubilarissen in het zonnetje gezet:

 

John van Dorst - 25 jaar lid

Herman Imming - 50 jaar lid

Jan Olfers - 60 jaar lid

Ben Lucassen - 70 jaar lid

 

Ondanks het slechte weer waren zij allemaal aanwezig op Herman na.

 

Namens het bestuur nogmaals iedereen gefeliciteerd.

 [Afbeelding]

 

[Afbeelding]