Overzicht toernooien jeugd

Geplaatst op maandag 22 mei 2017 op 08:20u

overzicht toernooien en nieuwsbericht aangepast op 23 mei

Nu het einde van de competitie in zicht is, bij deze het overzicht van de bevestigde inschrijvingen voor de toernooien van de jeugdteams: klik hier voor het overzicht (PDF, opent in nieuw venster).

Vragen/opmerkingen via Wil Donders op uit-toernooien@vvbrabantia.nl

--------

HET TOERNOOIBOEKJE VAN HET JO14/JO15-TOERNOOI VAN 3 JUNI IS HIER TE VINDEN

De laatste plek is opgevuld met de deelname van Good Luck JO15-1, we hebben nu dus 16 deelnemers!