2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Opleiding pupillenscheidsrechters

Geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 op 11:40u


Onze jeugdscheidsrechters, die iedere zaterdag de thuiswedstrijden van JO8 t/m JO11 fluiten, gaan dit najaar een door de KNVB georganiseerde cursus doen voor pupillenscheidsrechter (het 7x7/8x8-voetbal dat volgend seizoen door JO11 en JO12 wordt gespeeld) en spelbegeleider (het 6x6-voetbal dat volgend seizoen door JO8 t/m JO10 gespeeld wordt). Deze cursus vindt plaats bij Brabantia, bestaat uit 2 doordeweekse avonden en wordt gegeven in de vorm van een stuk theorie via een app in combinatie met praktijk, het fluiten van wedstrijden op de zaterdag.
 
Nu hebben wij reeds 6 aanmeldingen vanuit Brabantia en een datum waarop de eerste bijeenkomst plaatsvindt, woensdag 1 november vanaf 18.30 uur. Wij hebben ook een gereduceerd tarief kunnen bedingen bij de KNVB, waardoor het jeugdbestuur heeft besloten om deze cursus gratis aan te bieden voor overige geïnteresseerden. Wij doen ons best om iedere wedstrijd te voorzien van passende begeleiding in de vorm van een jeugdscheidsrechter, maar dit lukt niet altijd. Daarom bij deze een oproep naar alle overige geïnteresseerden, dit kunnen trainers/leiders zijn maar ook ouders of oudere broers/zussen van spelers die soms invallen als scheidsrechter.
 
Zoals gezegd is het een gratis cursus van maar 2 avonden (2e avond eind november of begin december op maandag of woensdag) en kun je er wel wat van opsteken wanneer je soms een wedstrijdje fluit en toch wat meer theoretische achtergrond wil hebben bij de spelregels die gelden in het nieuwe pupillenvoetbal zoals de KNVB vanaf het huidige seizoen aan het uitrollen is.
 
Aanmeldingen graag uiterlijk aanstaande dinsdag 24 oktober bij John van Dorst via john@vvbrabantia.nl of tel. 06-28732585. Je dient lid te zijn van de KNVB, hoeft niet per se van Brabantia; mocht je dit niet zijn geef het dan aan want dan meld ik je aan als functionaris van Brabantia.