Opleiding pupillenscheidsrechters

Geplaatst op dinsdag 5 september 2017 op 08:48u

Afgelopen zaterdag zijn in het nieuwe seizoen ook de eerste 6x6 wedstrijden voor JO8 en JO9 van start gegaan. Het was nog wat wennen met de nieuwe regels, maar gelukkig hadden we de beschikking over de pupillenscheidsrechters. Door een blessure van één van de scheidsrechters heeft 1 ouder nog moeten fluiten, maar de rest van de wedstrijden werden geleid door onze eigen scheidsrechters. Deze jongens in de leeftijd van 14 - 15 jaar hebben in het oude seizoen warmgedraaid en gaan dit seizoen verder met hun opleiding.

Ze hebben van de club een scheidsrechterstenue ontvangen (Nick en Daan hadden het afgelopen zaterdag al aan, de rest volgt op korte termijn) en gaan in het najaar bij Brabantia een opleiding van de KNVB tot pupillenscheidsrechter volgen. We zijn heel erg trots op deze jongens en hopen de groep snel uit te kunnen breiden zodat onze JO8 t/m JO11-leiders zich net als de JO12 t/m JO19 niet meer bezig hoeven te houden met het vinden van een geschikte scheidsrechter!

Onze pupillenscheidsrechters tot nu toe:

- Jimmy van Wanrooij (JO15-1)

- Tommie van Bussel (JO15-2)

- Rick van Kemenade (JO15-3)

- Daan Coops (JO15-3)

- Nick Smits (JO15-3)

- Jordy Vogels (JO15-3)

- Gurhan Gucluer (JO15-3)