2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Nieuwe website

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2017 op 08:59u


Op de achtergrond wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor de vereniging, gebaseerd op het populaire voetbalassist-concept waar onder andere ook DBS, UNA en veel andere sportverenigingen gebruik van maken. Sinds de huidige website actief is, en dat is al weer sinds 1 augustus 2012, is het bekijken van de informatie (zoals de website) op de computer grotendeels verdrongen door het bekijken van informatie op tablet of smartphone. Zelfs het invullen van het wedstrijdformulier gaat tegenwoordig voor iedereen op de telefoon. De huidige website is hier helaas niet erg geschikt voor, waardoor we zijn gaan kijken naar een oplossing.

 

Het Voetbalassistent-concept combineert een website die te zien is op de computer met een website die zich aanpast bij het bekijken op de tablet en met een app voor op de smartphone. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar eigen manier de informatie vanuit de vereniging tot zich nemen. Daarnaast is de inhoud van de website voor wat betreft de KNVB-informatie zoals wedstrijden, uitslagen, scheidsrechters etc. op de nieuwe website real-time gekoppeld aan Sportlink / voetbal.nl / wedstrijdzaken. Wedstrijdwijzigingen worden daardoor automatisch aangepast op de website, waar dit tot nu toe handmatig moest gebeuren, wat foutgevoelig is. Ook is het mogelijk om de informatie van voetbal.nl te presenteren op narrow-casting kanalen zoals het interne TV-circuit in de kantine.

 

In de test-omgeving is de commissie die voor deze website is gevormd volop bezig om te zorgen voor een goede vormgeving en beslissingen te nemen over de informatie die op de website komt te staan en hoe deze in de toekomst aangepast kan worden (teambeheer etc.). Mochten er vragen of suggesties zijn met betrekking tot de website dan kun je deze sturen naar Thijs Franssen op tf@on.nl

 

Geplande datum waarop de nieuwe website live gaat is "in de winterstop", dus het duurt nog even maar tot die tijd is er ook nog voldoende werk te verzetten.