WINTERCUP AFGELAST!!!

Omdat de beide velden bedekt zijn onder een hardnekkige laag ijs en dit dus gevaar oplevert voor de spelende kinderen is besloten om de Wintercup van vandaag 20 januari niet door te laten gaan!

Volgende week zaterdag 27 januari gaan we het opnieuw proberen!

Voor de wedstrijden van 11.30 uur en later zal rondom 10.00 uur een besluit worden genomen.

Nieuwe website

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2017 op 08:59u

Op de achtergrond wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor de vereniging, gebaseerd op het populaire voetbalassist-concept waar onder andere ook DBS, UNA en veel andere sportverenigingen gebruik van maken. Sinds de huidige website actief is, en dat is al weer sinds 1 augustus 2012, is het bekijken van de informatie (zoals de website) op de computer grotendeels verdrongen door het bekijken van informatie op tablet of smartphone. Zelfs het invullen van het wedstrijdformulier gaat tegenwoordig voor iedereen op de telefoon. De huidige website is hier helaas niet erg geschikt voor, waardoor we zijn gaan kijken naar een oplossing.

Het Voetbalassistent-concept combineert een website die te zien is op de computer met een website die zich aanpast bij het bekijken op de tablet en met een app voor op de smartphone. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar eigen manier de informatie vanuit de vereniging tot zich nemen. Daarnaast is de inhoud van de website voor wat betreft de KNVB-informatie zoals wedstrijden, uitslagen, scheidsrechters etc. op de nieuwe website real-time gekoppeld aan Sportlink / voetbal.nl / wedstrijdzaken. Wedstrijdwijzigingen worden daardoor automatisch aangepast op de website, waar dit tot nu toe handmatig moest gebeuren, wat foutgevoelig is. Ook is het mogelijk om de informatie van voetbal.nl te presenteren op narrow-casting kanalen zoals het interne TV-circuit in de kantine.

In de test-omgeving is de commissie die voor deze website is gevormd volop bezig om te zorgen voor een goede vormgeving en beslissingen te nemen over de informatie die op de website komt te staan en hoe deze in de toekomst aangepast kan worden (teambeheer etc.). Mochten er vragen of suggesties zijn met betrekking tot de website dan kun je deze sturen naar Thijs Franssen op tf@on.nl

Geplande datum waarop de nieuwe website live gaat is "in de winterstop", dus het duurt nog even maar tot die tijd is er ook nog voldoende werk te verzetten.