CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

Nacompetitie Brabantia 1 met AFC'34, FC Boshuizen en Alcides

Geplaatst op maandag 15 mei 2017 op 09:17u

Nacompetitie: VV Brabantia in een poule met AFC'34, FC Boshuizen 1en Alcides 1

Nu alle wedstrijden zijn gespeeld zijn wij met ons Vaandelteam ingedeeld in poule 5 met AFC'34 uit Alkmaar, FC Boshuizen 1 uit Leiden (periodekampioen 1e klasse B) en Alcides uit Meppel (periodekampioen uit 1E). In een halve competitie zullen deze ploegen strijden voor de eerste plek; alleen deze plek geeft toegang tot de finalepoule. In die eventuele finalepoule strijden uiteindelijk drie teams voor een ticket in de hoofdklasse. Een enorme lange weg; liefst 22 ploegen strijden in het gehele land voor uiteindelijk 2 tickets voor de hoofdklasse.

Wij kijken met ons allen uit naar deze drie wedstrijden: aanstaande donderdag al een lange reis naar Alcides te Meppel en aansluitend twee thuiswestrijden.

Hieronder het speelschema van poule 5:

1e ronde Aanvang       Uitslag
18 mei (20.00 uur) Alcides 1 - Brabantia 1
18 mei (20.00 uur) AFC'34 1 - FC Boshuizen 1
21 mei (15.00 uur) Brabantia 1 - AFC'34 1
21 mei (14.30 uur) FC Boshuizen 1 - Alcides 1
25 mei (14.00 uur) AFC'34 1 - Alcides 1
25 mei (14.30 uur) Brabantia 1 - FC Boshuizen 1

De winnaar plaatst zich voor de finalepoule, waarin het in een halve competitie met de winnaars van poules 3 en 6 (nog 2 wedstrijden dus) bovenaan moet eindigen om volgend seizoen in de Hoofdklasse uit te mogen komen.

Wij wensen staf en spelers veel succes met deze uitdaging.

Namens Commissie Voetbalzaken