2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Kunstgras en de winter

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 op 10:12u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


De weersverwachtingen voor het komend weekend zijn niet best voor de voetballiefhebbers. Er wordt voor het weekend sneeuw verwacht en een week lang stevige vorst. De kans is dus aanwezig dat er komend weekend en/of de week er op niet gevoetbald kan worden op de natuurgrasvelden. Maar ook de kunstgrasvelden zijn niet altijd bespeelbaar onder winterse omstandigheden. 

 

Daarom bij deze een document dat al meerdere keren op de website heeft gestaan: kunstgras en de winter (PDF, opent in nieuw venster)

 

Nieuws over afgelastingen wordt bekend gemaakt zoals gebruikelijk in de vorm van nieuwsberichten op de website plus een bericht aan de trainer/leider indien het over wedstrijden gaat. Wanneer er een alternatief trainingsschema van kracht is, dan zal dit door de coördinatoren aan de trainers worden medegedeeld.