OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Kunstgras en de winter

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 op 10:12u


De weersverwachtingen voor het komend weekend zijn niet best voor de voetballiefhebbers. Er wordt voor het weekend sneeuw verwacht en een week lang stevige vorst. De kans is dus aanwezig dat er komend weekend en/of de week er op niet gevoetbald kan worden op de natuurgrasvelden. Maar ook de kunstgrasvelden zijn niet altijd bespeelbaar onder winterse omstandigheden. 

 

Daarom bij deze een document dat al meerdere keren op de website heeft gestaan: kunstgras en de winter (PDF, opent in nieuw venster)

 

Nieuws over afgelastingen wordt bekend gemaakt zoals gebruikelijk in de vorm van nieuwsberichten op de website plus een bericht aan de trainer/leider indien het over wedstrijden gaat. Wanneer er een alternatief trainingsschema van kracht is, dan zal dit door de coördinatoren aan de trainers worden medegedeeld.