Kunstgras en de winter

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 op 10:12u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

De weersverwachtingen voor het komend weekend zijn niet best voor de voetballiefhebbers. Er wordt voor het weekend sneeuw verwacht en een week lang stevige vorst. De kans is dus aanwezig dat er komend weekend en/of de week er op niet gevoetbald kan worden op de natuurgrasvelden. Maar ook de kunstgrasvelden zijn niet altijd bespeelbaar onder winterse omstandigheden.

Daarom bij deze een document dat al meerdere keren op de website heeft gestaan: kunstgras en de winter (PDF, opent in nieuw venster)

Nieuws over afgelastingen wordt bekend gemaakt zoals gebruikelijk in de vorm van nieuwsberichten op de website plus een bericht aan de trainer/leider indien het over wedstrijden gaat. Wanneer er een alternatief trainingsschema van kracht is, dan zal dit door de coördinatoren aan de trainers worden medegedeeld.