2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Jeugdvoorzitter Patrick van Tuijn legt functie neer

Geplaatst op vrijdag 6 oktober 2017 op 15:44u


Patrick van Tuijn heeft zijn werkzaamheden als jeugdvoorzitter en hoofdbestuurslid/vice-voorzitter per direct beëindigd. Patrick heeft aangegeven dat door zijn drukke werkzaamheden hij de functies niet meer kon uitoefenen zoals hij dit de afgelopen 4 jaar heeft gedaan.

Wij zijn Patrick veel dank verschuldigd voor zijn enorme inzet en betrokkenheid bij Brabantia. Patrick heeft met zijn mede jeugdbestuursleden veel kunnen betekenen voor de jeugd en als hoofdbestuurslid veel meegedacht in de koers van de gehele vereniging.

 

Gelukkig zal Patrick niet helemaal verdwijnen bij Brabantia, want hij zal het project met betrekking tot de pedagogisch coördinator (welk zojuist is gestart) het komend jaar blijven begeleiden en Patrick heeft ook aangegeven op "oproepbasis" nog wel voor de club beschikbaar te willen zijn.

 

Wij willen Patrick bedanken voor het vele werk en inbreng bij Brabantia en wensen hem enorm veel succes met zijn werkzaamheden.

 

Mocht er iemand interesse hebben om één of meerdere taken van Patrick als jeugdvoorzitter/hoofdbestuurslid over te nemen, dan kan diegene zich melden bij Jos Schalkwijk, secretaris van de vereniging, via hoofdbestuur@vvbrabantia.nl of 06-53747474 of bij John van Dorst, wedstrijdsecretaris jeugd, via john@vvbrabantia.nl of 06-28732585.

 

Bestuur vv Brabantia