Jeugdkampioenen najaarscompetitie

Geplaatst op maandag 12 december 2016 op 11:55u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Laatste bericht over de jeugdkampioenen van de najaarscompetitie:

we sluiten de eerste seizoenshelft af met een totaal aantal van zes jeugdkampioenen in de najaarscompetitie. Zaterdag 10 december slaagden ook Brabantia JO13-4 (foto boven) en Brabantia JO11-2 (foto hieronder) er in om hun competitie bovenaan de ranglijst af te sluiten. JO13-4 won met liefst 11-0 van RPC en JO11-2 won bij enig overgebleven concurrent Valkenswaard met 1-4 en konden dus beide een mooi feestje bouwen in de kantine. Gefeliciteerd spelers en begeleiding!

[Afbeelding]

Aanstaande zaterdag worden er nog enkele wedstrijden uit de najaarscompetitie gespeeld, maar kampioenen zullen hier niet meer uit voort komen. Bekijk hier de standen per vandaag 12 december in de najaarscompetities

Voor de kampioenen geldt dat ze na de winterstop indien mogelijk hoger ingedeeld worden en dus andere najaarskampioenen tegen zullen krijgen. De teams die het in de najaarscompetitie zwaar hadden, zullen echter ook weer op een geschikt niveau worden ingedeeld waarbij iedereen weer op 0 begint en het dus "nieuwe ronde, nieuwe kansen" is. In deze voorjaarscompetitie zullen ook de nieuwe teams JO9-9 en JO9-10, die overkomen uit de mini's, gaan starten. De competitie-indelingen worden later deze maand verwacht, op 21 januari worden de eerste competitiewedstrijden gespeeld.

---------------------------

Bericht 5 december:

Afgelopen zaterdag zijn we weer twee jeugdkampioenen rijker geworden, Brabantia JO17-3 (foto onder) en Brabantia JO15-5 (foto onder) wonnen hun laatste wedstrijden in de najaarscompetitie en eindigden hierdoor bovenaan. Brabantia JO17-3 wist zelfs alle wedstrijden te winnen en zal dus na de winterstop opnieuw favoriet zijn in hun 4e klasse. Brabantia JO15-5 moest de titel delen met Best Vooruit JO15-4, had ook een minder doelsaldo maar wist in het enige onderlinge duel wel van Best Vooruit te winnen. Alle reden voor een feestje dus!

[Afbeelding]

Komende zaterdag 10 december kunnen er nog kampioenen bij komen:

- Brabantia JO19-3 gaat op bezoek bij koploper ZSC JO19-1, dat nog minimaal 1 punt nodig heeft voor het kampioenschap en dus de druk van de kampioenswedstrijd heeft. Wanneer Brabantia echter weet te winnen in Westerhoven eindigen beide teams op 22 punten uit 10 wedstrijden, waarbij ook Vessem JO19-1 dit aantal punten kan halen bij winst komende zaterdag

- Brabantia JO13-4 heeft zich afgelopen zaterdag op kunnen laden voor de kampioenswedstrijd van komende zaterdag thuis tegen het nog puntloze RPC. Aanvang 11.45 uur wordt er afgetrapt op het eigen sportpark.

- Brabantia JO11-2 speelt zaterdag uit bij Valkenswaard, dat moet winnen om zelf ook nog (gedeeld) kampioen te kunnen worden. Mocht het komende zaterdag niet lukken dan is er nog een herkansing op 17 december bij DOSL.

--------

Bericht 15 november:

Afgelopen zaterdag heeft Brabantia JO11-4 het kampioenschap in de najaarscompetitie binnengehaald door de enige overgebleven concurrent Best Vooruit met 2-0 te verslaan. Alle acht wedstrijden tot nu toe werden gewonnen. Jongens en meiden en natuurlijk ook begeleiding, gefeliciteerd! Na de winterstop zullen jullie op een hoger niveau worden ingedeeld, dus dan zal het niet meer zo makkelijk gaan!

Aanstaande zaterdag kunnen we mogelijk twee nieuwe kampioenen verwelkomen. Brabantia JO11-2 gaat op bezoek bij Valkenswaard en bij winst zijn ze kampioen, Brabantia JO13-6 speelt uit bij Geldrop en kan daar ook kampioen worden. Veel succes!!!

[Afbeelding]

Ook diverse andere teams hebben nog kans op een kampioenschap (JO19-3, JO17-3, JO15-5, JO13-4) maar deze competities worden waarschijnlijk dit weekend nog niet beslist.