Inschrijvingen, uitschrijvingen, overschrijvingen 2017/2018

Geplaatst op vrijdag 7 juli 2017 op 11:02u

Oorspronkelijke bericht van eind mei opnieuw geplaatst in verband met de komende incasso van de contributie voor het nieuwe seizoen. De KNVB heeft de contributie voor het nieuwe seizoen bij Brabantia al geïnd dus leden die nu nog opzeggen dienen een deel van de contributie te betalen of krijgen een financiële blokkade voor overschrijving naar een andere vereniging.

Het einde van het seizoen 2016/2017 komt er aan dus het wordt het tijd om de balans op te maken: plakken we er nog een jaar aan vast? Gaan we nog een voetbalseizoen door? Stap ik over naar een andere club? Vindt mijn zoon of dochter het voetballen nog wel leuk? Wij willen graag uiterlijk eind mei weten waar we aan toe zijn (wie stoppen er, hoeveel teams kunnen we dan maken, hoeveel spelers kunnen vanaf de wachtlijst lid worden?) daarom de volgende afspraken:

Algemeen

- KNVB-reglementen bepalen dat overschrijving aangevraagd dient te worden indien er minder dan 5 jaar geleden voor een andere voetbalvereniging uitgekomen is.

- Overschrijvingen die na 15 juni binnenkomen bij de KNVB gelden alleen voor categorie B, het is voor deze spelers dus niet mogelijk om uit te komen in een team spelend in categorie A (Heren 1 en 2, JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO13-1).

- Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren via de ledenadministratie via ledenadmi@vvbrabantia.nl

- Opzeggen (dus niet overschrijven) na 31 mei betekent KNVB-contributie betalen voor het nieuwe seizoen

- Overschrijving wordt niet verleend wanneer er een contributie-achterstand is of wanneer er nog spullen van de club (trainingskleding, gesponsorde wedstrijdtenues) ingeleverd moeten worden. Deze financiële blokkade moet voor 15 juni opgelost zijn.

Gewijzigde overschrijvingsprocedure

meer informatie op http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/15259/digitaal-overschrijven-amateurvoetbal-einde-formulier

Met ingang van december 2015 zijn alle overschrijvingen (m.u.v. internationale overschrijvingen) gedigitaliseerd, het is dus niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen, naar de oude vereniging te gaan, spelerspas in te leveren etc. - dit loopt allemaal via Sportlink, waarin de nieuwe vereniging de spelers dient aan te melden en de oude vereniging de overschrijving dient te accorderen.

In verband met deze nieuwe werkwijze enkele afspraken met betrekking tot overschrijvingen om zicht te houden op de spelers die de club gaan verlaten en naar Brabantia willen komen:

• wanneer je naar een andere club wilt overschrijven, dan is het invullen van een aanmeldingsformulier bij de andere vereniging voldoende. Je hebt geen overschrijvingsformulier hiervoor nodig, maar de nieuwe club heeft wel je relatienummer nodig. Meld daarom tijdig bij de ledenadministratie van Brabantia dat je naar een andere club gaat overstappen; zij melden het aan de bestuursleden, die het nodig hebben omdat wij tijdig onze teams voor het nieuwe seizoen rond willen hebben.
  • andersom is het zo dat wij alleen nog inschrijfformulieren aannemen die zijn uitgegeven door daartoe bevoegde personen, en slechts op afspraak zoals hieronder per afdeling is vermeld. Wanneer er inschrijfformulieren worden uitgegeven door personen die dit niet mogen, zullen deze niet aangenomen worden en zal de speler in kwestie de inschrijfprocedure opnieuw moeten doorlopen.

Senioren

Voor in- en overschrijvingen, neem contact op met Wim van der Vorst op seniorenbestuur@vvbrabantia.nl of kom op donderdagavond na 20.00 uur bij Brabantia in de kantine langs

Jeugd

Voor spelers die geïnteresseerd zijn om volgend seizoen bij Brabantia in de jeugd te komen spelen geldt dat we slechts beperkt spelers aannemen omdat de teams zo goed als vol zitten en we gezien de grootte van ons sportpark ook niet onbeperkt teams kunnen aanmaken. De paar spelers die we wel kunnen plaatsen halen we in eerste instantie van de wachtlijst af. Wil je informeren of er plek is in één van de jeugdteams, stuur dan je persoonlijke gegevens naar jeugd@vvbrabantia.nl (naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, wanneer voor het laatst bij een vereniging gespeeld).