Inloopspreekuur bestuur

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 op 08:39u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Zoals reeds aangekondigd op de ALV start het bestuur met een inloopspreek(half)uur. Ieder lid of ouders zijn welkom om met het bestuur van gedachten te wisselen. Dat kan zijn over alles wat zich in de vereniging afspeelt. Je kunt aangeven als je het ergens niet mee eens bent, je kunt nader uitleg vragen over genomen beslissingen of je kunt adviezen geven.

Het inloopspreekuur is in de oneven weeknummers op donderdagen om 19.00 (dus ook op 16 maart) in de bestuurskamer. Voorlopig houden we een half uur aan, maar mocht blijken dat dit te weinig is zullen we dit gaan uitbreiden.

We zien graag jullie inbreng.

Bestuur vv Brabantia