Indelingen voorjaarscompetities jeugd

Geplaatst op donderdag 29 december 2016 op 09:41u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Voor de meeste jeugdteams is het voetbalseizoen opgedeeld in een aparte najaarscompetitie en een aparte voorjaarscompetitie. Op deze manier worden de teams na de winterstop opnieuw ingedeeld op een niveau dat passend is gezien de prestaties in de najaarscompetities. Teams die kampioen zijn geworden gaan hoger spelen om meer tegenstand te krijgen, teams die er niet aan te pas zijn gekomen in het najaar worden lager ingedeeld om daar weer eens wat meer te kunnen winnen en het plezier in het voetbal terug te krijgen.

De voorjaarscompetitie, die eigenlijk midden in de winter start, is een mooie gelegenheid om nieuwe teams in te schrijven. Voor spelers op de wachtlijst is het dit seizoen niet mogelijk gebleken, wel hebben we twee teams vanuit de mini's vervroegd over laten gaan naar de JO9-jeugd. Mini's 1 en mini's 2 zijn vanaf vandaag JO9-9 en JO9-10 geworden en gaan onder deze nieuwe naam ook meedoen aan de competitie waar zij andere teams treffen met spelers uit 2010.

De competitie-indelingen zoals de KNVB vandaag bekend heeft gemaakt zijn hier te vinden

Speeldagenkalender jeugdvoetbal district Zuid 1 seizoen 2016/2017