2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Indelingen voorjaarscompetities jeugd

Geplaatst op donderdag 29 december 2016 op 09:41u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Voor de meeste jeugdteams is het voetbalseizoen opgedeeld in een aparte najaarscompetitie en een aparte voorjaarscompetitie. Op deze manier worden de teams na de winterstop opnieuw ingedeeld op een niveau dat passend is gezien de prestaties in de najaarscompetities. Teams die kampioen zijn geworden gaan hoger spelen om meer tegenstand te krijgen, teams die er niet aan te pas zijn gekomen in het najaar worden lager ingedeeld om daar weer eens wat meer te kunnen winnen en het plezier in het voetbal terug te krijgen.

 

De voorjaarscompetitie, die eigenlijk midden in de winter start, is een mooie gelegenheid om nieuwe teams in te schrijven. Voor spelers op de wachtlijst is het dit seizoen niet mogelijk gebleken, wel hebben we twee teams vanuit de mini's vervroegd over laten gaan naar de JO9-jeugd. Mini's 1 en mini's 2 zijn vanaf vandaag JO9-9 en JO9-10 geworden en gaan onder deze nieuwe naam ook meedoen aan de competitie waar zij andere teams treffen met spelers uit 2010.

 

De competitie-indelingen zoals de KNVB vandaag bekend heeft gemaakt zijn hier te vinden

 

Speeldagenkalender jeugdvoetbal district Zuid 1 seizoen 2016/2017