CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

IN MEMORIAM erelid Jan Verheijden

Geplaatst op vrijdag 2 juni 2017 op 09:01u

Gisteren bereikte ons het nieuws dat Jan Verheijden, erelid van onze vereniging, op 88-jarige leeftijd is overleden.

Jan was zeer lange tijd penningmeester van Brabantia en was na zijn aftreden als bestuurslid de drijvende kracht achter de stichting Vrienden van Brabantia die in de jaren 90 is opgestart. Ook hier was hij penningmeester en startte hij het jaarlijkse sponsortoernooi op. In 1996 werd Jan benoemd tot erelid van Brabantia. Hij was bovendien per 1 mei 2017 50 jaar lid van Brabantia.

Aanstaande dinsdag 6 juni vindt de afscheidsdienst van Jan plaats in zijn woonplaats Son.