CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

IN MEMORIAM Tiny Senders

Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017 op 10:26u

Pas gisteren bereikte de webmaster van Brabantia het bericht dat op 2 juni op 80 jarige leeftijd Tiny Senders onverwachts is overleden.

Tiny is bij Brabantia niet bekend als voetballer maar meer als broer van Jan en Cees, althans bij volgers van het veldvoetbal. Zij die de zaalvoetbal tak volgen of gevolgd hebben kennen Tiny als lijnrechter bij vooral het eerste team.

Vanaf 1992-2010 stond Tiny tijdens de wedstrijden op zijn vaste plek op de achterlijn om de scheidsrechter te assisteren.

Op de nieuwjaarsreceptie van het seizoen 2009/2010 vond Tiny dat het tijd was het stokje over te dragen aan de jongere generatie. Tiny is in 2007 onderscheiden als Lid van Verdienste van de de vereniging.

vv Brabantia wenst de familie veel sterkte met de verwerking van dit verlies.