2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

IN MEMORIAM SJAAK VAN RIJSINGEN

Geplaatst op vrijdag 16 december 2016 op 11:41u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Op woensdag 14 december is op 90 jarige leeftijd Sjaak van Rijsingen overleden.

Zeer zeker de oudere Brabantianen zullen zich van Sjaak herinneren als een op en top Brabantiaan die zich op vele vlakken voor de club heeft ingezet.

Sjaak was onder andere in de periode begin tachtiger tot midden negentiger jaren actief als leider van jeugd-, senioren- en zaalteams. Daarnaast was Sjaak jarenlang suppoost bij wedstrijden van het eerste elftal.

Ook bij niet voetbal activiteiten was Sjaak actief en vaak zelfs voortrekker van het gebeuren. Zo was hij één van de oprichters van de carnavalsvereniging, haalde hij jarenlang de toto en lotto formulieren op en was hij initiatiefnemer van het Brabantia kienen, eerst in de Ark en later in Ramona.

En ook op het gebied van sponsoring was Sjaak een stille kracht in het benaderen en ook vaak binnenhalen van sponsoren.

Helaas werd de gezondheid van Sjaak de laatste jaren minder en werd hij noodgedwongen opgenomen in de Passaat met als gevolg dat hij bij velen in de vergetelheid raakte.

Zij die Sjaak gekend hebben zullen hem ongetwijfeld in hun herinnering houden als een echte Brabantiaan die zijn club ten alle tijde tegen buitenstaanders tot het uiterste verdedigde.

Voor zijn enorme verdiensten voor Brabantia kreeg Sjaak in 1997 het predikaat Lid van Verdienste.

 

Brabantia wenst Sjaak's vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

De uitvaartdienst van Sjaak zal plaatsvinden a.s. dinsdag 20 december om 10.30 in de Trudokerk.

 

[Afbeelding]

Sjaak (rechts) met Henk Haus bij de trip van het 1e naar Oostenrijk in 2002