IN MEMORIAM HANS VERMEULEN

Geplaatst op maandag 23 januari 2017 op 11:50u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Op 19 januari j.l. is Hans Vermeulen op 59 jarige leeftijd overleden.

De in Heeze geboren en in het Eindhovense stadsdeel Gestel opgegroeide Hans kwam op 11- jarige leeftijd bij Brabantia voetballen. Hans startte in het seizoen 68/69 als veel scorende spits in D3. Hans probeerde iedere wedstrijd zoveel mogelijk doelpunten te maken, hij speelde een beetje met "oogkleppen" op. De grootste oorzaak van deze drang tot scoren was ingegeven door zijn moeder die hem 25 cent betaalde voor ieder doelpunt dat hij maakte. Zijn leiders waren hier niet altijd even blij mee. Hans leerde op deze manier niet dat voetballen een teamsport is.

Naar mate Hans ouder werd zag hij dit ook in en werd hij, ook buiten het voetbal, meer en meer een teamspeler.

Op 20- jarige leeftijd veroverde Hans een vaste plaats in het eerste elftal en dat bleef hij tot een ernstige blessure, in de uitwedstrijd tegen O.J.C., een einde maakte aan zijn voetbalactiviteiten op niveau.

Ook na zijn blessure bleef Hans geïntresseerd in het wel en wee van "zijn" voetbalclub, hij was dan ook jaren lang met het familiebedrijf een vaste sponsor van Brabantia.

Een aantal jaren geleden werd bij Hans de gevreesde ziekte, die slechts enkelen echt overwinnen, vastgesteld.

Hans heeft jaren lang met de hem kenmerkende inzet gevochten om het onvermijdelijke toch te overwinnen, maar helaas heeft hij deze strijd uiteindelijk niet kunnen winnen.

Brabantia wenst zijn vrouw, kinderen en verdere familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

De afscheidsdienst voor Hans wordt gehouden op woensdag 25 januari 2017 om 11.00 in C.C. Den Herd, Emmaplein 4 te Bladel