2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

IN MEMORIAM HANS VERMEULEN

Geplaatst op maandag 23 januari 2017 op 11:50u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Op 19 januari j.l. is Hans Vermeulen op 59 jarige leeftijd overleden.

De in Heeze geboren en in het Eindhovense stadsdeel Gestel opgegroeide Hans kwam op 11- jarige leeftijd bij Brabantia voetballen. Hans startte in het seizoen 68/69 als veel scorende spits in D3. Hans probeerde iedere wedstrijd zoveel mogelijk doelpunten te maken, hij speelde een beetje met "oogkleppen" op. De grootste oorzaak van deze drang tot scoren was ingegeven door zijn moeder die hem 25 cent betaalde voor ieder doelpunt dat hij maakte. Zijn leiders waren hier niet altijd even blij mee. Hans leerde op deze manier niet dat voetballen een teamsport is.

Naar mate Hans ouder werd zag hij dit ook in en werd hij, ook buiten het voetbal, meer en meer een teamspeler.

Op 20- jarige leeftijd veroverde Hans een vaste plaats in het eerste elftal en dat bleef hij tot een ernstige blessure, in de uitwedstrijd tegen O.J.C., een einde maakte aan zijn voetbalactiviteiten op niveau.

Ook na zijn blessure bleef Hans geïntresseerd in het wel en wee van "zijn" voetbalclub, hij was dan ook jaren lang met het familiebedrijf een vaste sponsor van Brabantia.

Een aantal jaren geleden werd bij Hans de gevreesde ziekte, die slechts enkelen echt overwinnen, vastgesteld.

Hans heeft jaren lang met de hem kenmerkende inzet gevochten om het onvermijdelijke toch te overwinnen, maar helaas heeft hij deze strijd uiteindelijk niet kunnen winnen.

 

Brabantia wenst zijn vrouw, kinderen en verdere familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

De afscheidsdienst voor Hans wordt gehouden op woensdag 25 januari 2017 om 11.00 in C.C. Den Herd, Emmaplein 4 te Bladel