IN MEMORIAM DOOK MAASSEN

Geplaatst op maandag 13 november 2017 op 16:01u

Op 8 november j.l. is op 78 jarige leeftijd Dook Maassen overleden.

Dook was een markante figuur in de vereniging, zowel op het veld als daarnaast. Dook was een getalenteerde voetballer die over onnavolgbare schijnbewegingen beschikte en daarmee niet alleen zijn tegenstanders maar ook zijn trainers en medespelers vaak tot wanhoop dreef.

De wispelturigheid in zijn spel is er mede debet aangeweest dat Dook wel potentie had een eerste elftal speler te zijn, maar eigenlijk nooit een vaste waarde in dat team werd.

Na zijn actieve voetbaltijd werd Dook voorzitter van de technische commissie en in die hoedanigheid ook lid van het hoofdbestuur. Ook was Dook jarenlang voorzitter van de veteranenafdeling en niet minder dan zeventien jaar voorzitter van de biljartclub. Geruime tijd was Dook ook een vaste bezoeker van de WOMI-club, later werden dit incidentele bezoekjes.

Voor zijn activiteiten en inzet werd Dook in 2004 benoemd tot Lid van Verdienste van Brabantia.

Brabantia wenst Dook's vrouw en verder familie veel sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

Ten gevolge van miscommunicatie is de plaatsing van bovenstaand in  memoriam ernstig vertraagd. Onze excuses hiervoor