HARRIE MATEUSSEN CUP 2017

Geplaatst op woensdag 18 januari 2017 op 10:51u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Harrie Mateussen Cup 2017!

Op zaterdag 28 januari start het inschrijven voor de clinic van de PSV vrouwen voor kinderen vanaf 3 jaar!

Schrijf je nu in voor de clinic en voor vele leuke activiteiten zoals:

# Clinic PSV vrouwen
# Selfie met roofvogels
# Ballonen Clown
# Graffiti pet met naam
# GoodyBag met verassing
# Suikerspin, ijs en lekkernij

De inschrijving vindt plaats tijdens de WARMING-UP PARTY bij v.v. Brabantia van 12:00 tot 17:00 uur.
Tevens zal er tijdens de WARMING-UP PARTY live muziek aanwezig zijn.

De kosten bedragen €5,- per persoon voor de clinic en alle overige activiteiten. De opbrengsten van de clinic en de loterij worden geschonken aan het goede doel van: ANIMAL IN NEED.

Tevens kun je op deze dag ook kaarten te weten bemachtigen voor de AfterParty!
Kosten voor de kaarten bedragen €10,-

Wees er snel bij want voor je het weet zijn wij uitverkocht!

Tot 28 januari..