CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

Gezocht: jeugdtrainers/leiders seizoen 2017/2018

Geplaatst op maandag 19 juni 2017 op 11:55u

Voor het seizoen 2017/2018, dat in augustus zal starten, zijn we op zoek naar enthousiaste personen die de functie van trainer/leider bij één van onze jeugdteam wil verzorgen. Met name voor de oudere jeugdteams (JO15 - JO17 - JO19), maar ook bij de JO13 t/m JO8 kunnen wij bij diverse teams wel hulp gebruiken!

Dit kunnen ouders van jeugdleden zijn, maar ook andere personen, al dan niet in het bezit van een opleiding tot junioren/pupillentrainer. De trainingen zullen voornamelijk op de maandag- en woensdagavond vanaf 17.45 uur zijn, voor de oudere jeugd is dat later op de avond. De wedstrijden zijn op de zaterdagochtend en -middag.

We kunnen je een leuke omgeving bieden, ondersteuning vanuit coördinatoren en jeugdbestuur en aankleding via trainingspak en regenjack; verder heb je veel vrijheid om de functie op je eigen manier in te kleden.

Mocht je vragen hebben over de inhoud van het trainer/leider-zijn, neem dan contact op met iemand van het jeugdbestuur, één van de coördinatoren of stuur een e-mail naar jeugd@vvbrabantia.nl