Gezocht: jeugdtrainers/leiders seizoen 2017/2018

Geplaatst op maandag 19 juni 2017 op 11:55u

Voor het seizoen 2017/2018, dat in augustus zal starten, zijn we op zoek naar enthousiaste personen die de functie van trainer/leider bij één van onze jeugdteam wil verzorgen. Met name voor de oudere jeugdteams (JO15 - JO17 - JO19), maar ook bij de JO13 t/m JO8 kunnen wij bij diverse teams wel hulp gebruiken!

Dit kunnen ouders van jeugdleden zijn, maar ook andere personen, al dan niet in het bezit van een opleiding tot junioren/pupillentrainer. De trainingen zullen voornamelijk op de maandag- en woensdagavond vanaf 17.45 uur zijn, voor de oudere jeugd is dat later op de avond. De wedstrijden zijn op de zaterdagochtend en -middag.

We kunnen je een leuke omgeving bieden, ondersteuning vanuit coördinatoren en jeugdbestuur en aankleding via trainingspak en regenjack; verder heb je veel vrijheid om de functie op je eigen manier in te kleden.

Mocht je vragen hebben over de inhoud van het trainer/leider-zijn, neem dan contact op met iemand van het jeugdbestuur, één van de coördinatoren of stuur een e-mail naar jeugd@vvbrabantia.nl