GEZOCHT: Een inspirerende jeugdvoetbal - coördinator

Geplaatst op zaterdag 29 april 2017 op 17:13u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Gezocht

Een inspirerende jeugdvoetbal - coördinator

met een hart voor kinderen en een passie voor voetbal

Voetbalvereniging vv Brabantia is op zoek naar een coördinator

voor het komende voetbalseizoen, voor de recreatieve bovenbouw

In grote lijnen zijn je taken:

• Aanwezig bij de trainingen op maandag- en woensdagavond van 18:30 tot

21:30 uur, waarbij je een ronde maakt bij alle aanwezige  trainers om te

zien of alles naar wens verloopt

• Aanwezig op zaterdag tijdens de wedstrijden van de bovenbouw

• Samen met de commissie  jeugdopleiding jaarlijks verantwoordelijk voor

de samenstelling van teamindelingen

• Overleg met commissie voetbalzaken en met regelmaat evalueren van spelers

• Begeleiden van goedwillende trainers en als pré ook met oefenstof

• Incidenteel een training overnemen bij afwezigheid van een trainer

• Samen met trainers, het regelen van spelers voor wedstrijden met te weinig spelers.

• Als coördinator het 1ste aanspreekpunt voor staf, ouders en spelers.

• 1x per 14 dagen op maandagavond verslag uitbrengen op de vergadering van het jeugdbestuur over de gang van zaken van de bovenbouw.

Voor het uitoefenen van het coördinatorschap ontvang je een passende vergoeding..

Heb je interesse, aarzel niet en kom gerust eens langs bij vv Brabantia.

Op zaterdagen is altijd iemand van het jeugdbestuur aanwezig om vragen te beantwoorden.

Of maak een afspraak via de mail: jeugd@vvbrabantia.nl

of bezoek onze website: www.vvbrabantia.nl