2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Fietsenrally 18 juni 2017

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 op 16:03u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Het is nog eventjes, maar noteer alvast in je agenda: Fietsenrally Brabantia op zondag 18 juni 2017 (Vaderdag). We zijn enkele jaren geleden weer begonnen en zijn van plan om het nog jaren vol te houden, vandaar deze aankondiging.

 

Wat is de Fietsenrally van Brabantia? Het is een fietstocht voor het hele gezin of elftal van 30 tot 40 kilometer met posten om de ca. 9 kilometer. Bij deze posten is er tijd om even uit te rusten en om een spelletje te spelen in competitieverband. Dé verenigingsactiviteit bij uitstek, waarbij er vooral voor de kinderen veel leuke spelletjes te doen zijn en waarbij je met de fiets de mooie plekken in de omgeving van Eindhoven krijgt te zien.

 

Vertrek- en eindpunt is de kantine van Brabantia. Inschrijving binnenkort via Ron Jansen. Meer informatie volgt.