Fietsenrally 18 juni 2017

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 op 16:03u

Het is nog eventjes, maar noteer alvast in je agenda: Fietsenrally Brabantia op zondag 18 juni 2017 (Vaderdag). We zijn enkele jaren geleden weer begonnen en zijn van plan om het nog jaren vol te houden, vandaar deze aankondiging.

Wat is de Fietsenrally van Brabantia? Het is een fietstocht voor het hele gezin of elftal van 30 tot 40 kilometer met posten om de ca. 9 kilometer. Bij deze posten is er tijd om even uit te rusten en om een spelletje te spelen in competitieverband. Dé verenigingsactiviteit bij uitstek, waarbij er vooral voor de kinderen veel leuke spelletjes te doen zijn en waarbij je met de fiets de mooie plekken in de omgeving van Eindhoven krijgt te zien.

Vertrek- en eindpunt is de kantine van Brabantia. Inschrijving binnenkort via Ron Jansen. Meer informatie volgt.