WINTERCUP AFGELAST!!!

Omdat de beide velden bedekt zijn onder een hardnekkige laag ijs en dit dus gevaar oplevert voor de spelende kinderen is besloten om de Wintercup van vandaag 20 januari niet door te laten gaan!

Volgende week zaterdag 27 januari gaan we het opnieuw proberen!

Voor de wedstrijden van 11.30 uur en later zal rondom 10.00 uur een besluit worden genomen.

Fietsenrally 18 juni 2017

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 op 16:03u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Het is nog eventjes, maar noteer alvast in je agenda: Fietsenrally Brabantia op zondag 18 juni 2017 (Vaderdag). We zijn enkele jaren geleden weer begonnen en zijn van plan om het nog jaren vol te houden, vandaar deze aankondiging.

Wat is de Fietsenrally van Brabantia? Het is een fietstocht voor het hele gezin of elftal van 30 tot 40 kilometer met posten om de ca. 9 kilometer. Bij deze posten is er tijd om even uit te rusten en om een spelletje te spelen in competitieverband. Dé verenigingsactiviteit bij uitstek, waarbij er vooral voor de kinderen veel leuke spelletjes te doen zijn en waarbij je met de fiets de mooie plekken in de omgeving van Eindhoven krijgt te zien.

Vertrek- en eindpunt is de kantine van Brabantia. Inschrijving binnenkort via Ron Jansen. Meer informatie volgt.