EVEN VOORSTELLEN: Pedagogisch coördinator Bilal Achenteh

Geplaatst op vrijdag 24 november 2017 op 10:16u

Beste Brabantianen,

Via deze weg wil ik me officieel aan jullie introduceren. Mijn naam is Bilal Achenteh, 28 jaar jong en sinds een aantal weken actief als pedagogisch coördinator binnen Brabantia.

Brabantia is voor mij geen onbekende vereniging. Als 6 jarige pupil heb ik mijn eerste officiële voetbalminuten mogen maken in het shirt van Brabantia. Dit shirt heb ik tot mijn 19e gedragen. Na 2 seizoenen in het eerste elftal heb ik besloten om te focussen op mijn studie Sport, Gezondheid & Management in Arnhem en het zaalvoetbal bij ZVV Eindhoven.

Nu ben ik weer terug in de rol van pedagogisch coördinator en enorm gemotiveerd om iets terug te doen voor deze prachtige vereniging. Wat kunnen/mogen jullie van mij verwachten? De komende maanden ga ik vooral focus leggen op de volgende 2 punten;

1) pedagogische ondersteuning bieden aan coördinatoren, trainers en vrijwilligers die actief zijn binnen Brabantia. Om even een voorbeeld te noemen;

- hoe ga je om met een jeugdspeler die het groepsproces verstoort?

2) ondersteuning bieden op individuele casussen/vragen en zorgen waar pedagogische ingezet gevraagd word. Om even een voorbeeld te noemen;
- Coördinatoren, trainers en vrijwilligers gaan door onze samenwerking opvoed-opgroei problemen makkelijker herkennen bij jeugdspelers. Deze signalen worden aan mij doorgespeeld zodat ik kan zorgen dat dit wordt opgepakt.

Het kan zijn dat je me al bent tegenkomen tijdens de trainingsmomenten. De komende weken zal ik dit regelmatig doen, dus mocht je een vraag willen stellen kun je me áltijd aanspreken. Al is het maar om een babbeltje te maken.

Ook ben ik op iedere maandagavond tussen 19.00u – 20.00u te vinden in de bestuurskamer. Ik ben dan aanwezig om jullie op te vangen met vragen of problemen.

Tevens ben ik te bereiken op de volgende contactgegevens

Bilal@vvbrabantia.nl

Veel voetbal plezier toegewenst en misschien tot snel!

Met sportieve groet,
Bilal Achenteh