Doordeweekse wedstrijden: minder ruimte voor trainingen! (update)

Geplaatst op dinsdag 11 april 2017 op 14:56u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Nu de zomertijd weer is ingegaan, kan er doordeweeks weer ingehaald worden. Sommige teams hebben nog wat wedstrijden tegoed in verband met afgelastingen, of hebben een competitieopzet die er voor zorgt dat er doordeweeks gespeeld dient te worden. Deze competitiewedstrijden hebben voorrang boven de trainingen van die avond, vandaar dat de "overlast" door deze wedstrijd zoveel als mogelijk verspreid wordt over de doordeweekse avonden. Soms ontkomen wij er echter niet aan dat meerdere teams op één veld moeten trainen en daardoor minder ruimte hebben dan gebruikelijk, of moeten omkleden in een andere kleedkamer.

Een kort overzicht van de deze maand geplande doordeweekse thuiswedstrijden: (update per 11 april)

- woensdag 12 april Brabantia JO19-2 - Unitas'59 JO19-3 aanvang 19.30 uur op veld 3

- donderdag 13 april Brabantia 1 - Geldrop 1 aanvang 20.00 uur op hoofdveld

- donderdag 13 april Brabantia JO17-1 - Norfolk County aanvang 19.00 uur op veld 3