Datums thuistoernooien 2018 bekend!

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017 op 09:18u

De competitie heeft dit seizoen een langere winterstop en gaat daarom ook langer door in het voorjaar, waardoor we de datums van de toernooien hebben moeten aanpassen; en doordat de gemeente ook op tijd de natuurgrasvelden wil voorbereiden op het seizoen 2018/2019 hebben we vier toernooidagen in 2 weekends.

Zaterdag 2 juni 2018: ochtend toernooi voor JO8 en JO9 (6 tegen 6), middag voor JO10 en JO11 (7 tegen 7)

Zondag 3 juni 2018: lagere JO12 en JO13 (aparte poules, o.a. deelname van Brabantia JO12-2 en JO12-3, JO13-2 en JO13-3)

Zaterdag 9 juni 2018: hogere JO12 en JO13 (deelname van o.a. Brabantia JO12-1 en JO13-1)

Zondag 10 juni 2018: hogere JO14 en JO15 (deelname van o.a. Brabantia JO14-1 en JO15-1)

Deelname van de Brabantia-teams is verplicht, de uitnodigingen naar de andere verenigingen worden nog dit weekend verzonden en de lijst met deelnemers wordt op de website bijgehouden onder het kopje toernooien -> deelnemende teams.

Voor de uit-toernooien komen de uitnodigingen binnen, deze worden verzameld en aan de trainers voorgelegd; zij dienen voor de winterstop aan te geven aan welke toernooien ze (naast de Brabantia-toernooien) mee willen doen.

Wij hopen uiteraard weer op veel deelnemers uit de regio en van buiten de regio, zodat we er twee top-weekends van kunnen maken!

Toernooicommissie RKVV Brabantia

John van Dorst