Contributie seizoen 2017/2018

Geplaatst op zondag 16 juli 2017 op 08:10u

In de komende dagen ontvangen alle leden van Brabantia een brief thuis over de contributie van het komende seizoen 2017/2018. Hierin staat aangegeven welk bedrag er geïncasseerd gaat worden en van welke bankrekening dit gaat gebeuren. De contributie wordt rond 25 juli geïncasseerd.

Controleer met name het rekeningnummer goed en zorg voor voldoende saldo op deze rekening zodat de incasso goed kan plaatsvinden en de contributie tijdig betaald is, zodat je ook gewoon aan de wedstrijden van het komende seizoen kunt deelnemen. Want niet betalen = niet voetballen.

Ouders van spelers waarvan de contributie door de stichting Leergeld betaald wordt kunnen de brief gebruiken als bewijs voor de stichting en kunnen hangende de aanvraag tot eind september blijven voetballen. De aanvraag tot betaling moet ieder jaar afzonderlijk gedaan worden en geldt dus niet voor meerdere seizoenen.

De brief is tevens de bevestiging van het lidmaatschap bij Brabantia, er volgen geen aparte lidmaatschapskaarten.

Mochten er vragen en/of opmerkingen over de betaling van de contributie zijn, of heb je voor 20 juli nog geen brief thuis gekregen, neem dan contact op met Annemarie Colombon-Bekkers van de ledenadministratie op ledenadmi@vvbrabantia.nl (verwijst door naar ledenadministratiebrabantia@kpnmail.nl)

Ter informatie de hoogte van de contributies voor het seizoen 2017/2018 (per geheel seizoen):

• Senioren heren en dames veld € 194
  • JO19 € 180
  • JO17 € 175
  • JO14 en JO15 € 167
  • JO8 t/m JO13 € 152
  • Mini's € 87
  • Senioren heren en dames zaal per team € 1.236,--
  • Veteranen € 70
  • Rustende leden die wel oproepkracht zijn (alleen veld) € 67
  • Donateurs en rustende leden die geen oproepkracht zijn € 40