CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

Competitie-indelingen veldvoetbal

Geplaatst op vrijdag 21 juli 2017 op 08:50u

Het duurt nog 2 maanden voordat de competitie van start gaat in het weekend van 23 en 24 september, maar de KNVB heeft de ongenummerde voorlopige competitie-indelingen alvast bekend gemaakt via de gebruikelijke kanalen zoals voetbal.nl en Sportlink.

In dit document een overzicht van de indelingen zoals vandaag bekend gemaakt voor de teams van Brabantia.

Wat opvalt is dat de scheiding tussen districten Zuid 1 en Zuid 2, die bij de eerste elftallen al enige tijd aan het verdwijnen was, nu ook bij de overige teams steeds minder strikt wordt. Zo zullen we het komend seizoen ook teams uit Oss, Uden, Budel en Maarheeze ontvangen of bezoeken.

Voor de teams uit categorie A (Heren 1 en 2, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1) is ook de bekerpoule bekend gemaakt, deze poules staan op het laatste blad.

Naar verwachting volgt morgen, zaterdag 22 juli, al de nummering en dus het speelschema voor de teams uit categorie A voor zowel competitie als beker.