CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

Competitie-indeling Brabantia 1 + beker Brab 1+2

Geplaatst op vrijdag 14 juli 2017 op 10:46u

De KNVB is begonnen met het stukje voor stukje bekend maken van de competitie- en bekerindelingen voor het nieuwe seizoen. Standaard is de competitie-indeling van Heren 1 als eerste bekend. Het eerste elftal, voor het seizoen 2017/2018 onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Guillaume van Willigen, komt opnieuw uit in de 1e klasse C:

Alverna (Wijchen)
AWC (Wijchen)
Best Vooruit
Brabantia
DESO (Oss)
DOSKO (Bergen op Zoom)
FC Tilburg (voorheen RKTVV/NOAD/LONGA)
Gestel
HVCH (Heesch)
Nemelaer (Haaren)
Oirschot Vooruit
Rood Wit W. (St. Willebrord)
SC 't Zand (Tilburg)
TOP (Oss)

Beker

De bekerwedstrijden worden door Brabantia 1 gespeeld in het inmiddels bekende systeem waarin 1e en 2e klassers van Zuid 1 en Zuid 2 aan elkaar gekoppeld worden. Tegenstanders zijn EFC uit Eersel, RKSV Minor uit Nuth en GSV'28 uit Beek.

Door de 4e plaats in de eindstand in het eerste seizoen als reserve Hoofdklasser komt ook Brabantia 2 uit in de beker voor 1e elftallen, hierin treft het GSBW 1, Taxandria 1 en Hapert 1 (allen 3e klassers).