Chevannyo McDowall naar Willem II

Geplaatst op woensdag 18 januari 2017 op 16:32u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Chevannyo McDowal, die pas in maart 9 wordt en nu al bij Brabantia in de JO11-1 speelt, maakt volgend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van Willem II. Op bovenstaande foto is te zien hoe Chevannyo, die in 2014 bij Brabantia begon met voetballen, zijn contract ondertekent.

De overstap van Chevannyo is het volgende talent van Brabantia dat sinds de ondertekening van het samenwerkingsverband tussen Brabantia en Willem II in 2016 is gescout. Eerder ging Saif Ouzalah hem voor, hij speelt dit seizoen in het JO11-team van Willem II.

Wij wensen Chevannyo veel succes bij Willem II en in zijn verdere voetbalcarriere!

En voor de andere jonge voetballers: met name in de JO9 en JO11 krijgen wij zowat wekelijks bezoek van scouts van diverse BVO's en KNVB, dus als je zelf hogerop wilt dan is het aan jou om het te laten zien in trainingen en wedstrijden!