2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Chevannyo McDowall naar Willem II

Geplaatst op woensdag 18 januari 2017 op 16:32u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Chevannyo McDowal, die pas in maart 9 wordt en nu al bij Brabantia in de JO11-1 speelt, maakt volgend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van Willem II. Op bovenstaande foto is te zien hoe Chevannyo, die in 2014 bij Brabantia begon met voetballen, zijn contract ondertekent.

 

De overstap van Chevannyo is het volgende talent van Brabantia dat sinds de ondertekening van het samenwerkingsverband tussen Brabantia en Willem II in 2016 is gescout. Eerder ging Saif Ouzalah hem voor, hij speelt dit seizoen in het JO11-team van Willem II.

 

Wij wensen Chevannyo veel succes bij Willem II en in zijn verdere voetbalcarriere!

 

En voor de andere jonge voetballers: met name in de JO9 en JO11 krijgen wij zowat wekelijks bezoek van scouts van diverse BVO's en KNVB, dus als je zelf hogerop wilt dan is het aan jou om het te laten zien in trainingen en wedstrijden!