Carnaval bij Brabantia

Geplaatst op vrijdag 24 februari 2017 op 13:36u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Vanaf vrijdag 24 februari gaat het jaarlijkse feest weer los, vanaf die avond is het vijf dagen lang feest bij Brabantia. In de kantine zorgen CV Brabantia en CV De Kletsmeiers er voor dat iedere Carnavalsliefhebber aan zijn trekker komt, van jong tot oud.

Meer informatie is te vinden op de website van CV Brabantia https://cvbrabantia.jimdo.com/ en die van De Kletsmeiers http://www.kletsmeiers.nl/

Een kort overzicht:

24-02-2017  Prinswisselingsbal cv Brabantia  kantine open :19:00 uur